Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021 - Psts.gr

Θα προσέρχονται για τον εμβολιασμό τους με τον γονέα ή τον κηδεμόνα τους – Θα τους χορηγείται το εμβόλιο της Pfizer

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυστυχώς, βρισκόμαστε στο τέταρτο κύμα της πανδημίας, τα κρούσματα την τελευταία εβδομάδα έχουν πολλαπλασιαστεί στη χώρα όπου οι περισσότερες περιοχές της «βλέπουν» τριψήφιο και διψήφιο αριθμό μολύνσεων με την Αθήνα να «φλέγεται» από τετραψήφιους αριθμούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινές διακοπές στην Πάρο απόλαυσαν η Ζήνα Κουτσελίνη, η Μάρα Ζαχαρέα και η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Έπειτα από μία δύσκολη χρονιά, οι τρεις κυρίες που ρίχτηκαν στην τηλεοπτική αρένα από διαφορετικά μετερίζια έριξαν «αυλαία» στις υποχρεώσεις τους, και έσπευσαν να κάνουν τα μπάνια τους στο γραφικό αιγαιοπελαγίτικο νησί και να χαλαρώσουν.

Στην παρέα τους βρέθηκε και η γνωστή δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος», Άρια Καλύβα, η οποία δημοσίευσε τα «ντοκουμέντα» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Κατηγορία LIFESTYLE

H Attica Group στηρίζοντας έμπρακτα την εθνική προσπάθεια ενίσχυσης του προγράμματος εμβολιασμού κατά της πανδημίας του κορωναϊού, προσφέρει έκπτωση 50% στους εμβολιασμένους 18-25 ετών, κατόχους της ψηφιακής κάρτας ʺFREEDOM PASSʺ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.938, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αριθμός ρεκόρ καταγράφηκε σε ό,τι αφορά τα ραντεβού των πολιτών για εμβολιασμό κατά της Covid-19 από τις 28 Ιουνίου, όταν και ανακοινώθηκε το freedom pass που προβλέπει την οικονομική ενίσχυση ύψους 150 ευρώ για τους νέους 18-25 ετών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαραίτητες οι δύο δόσεις εμβολίου για να θωρακιστούμε απέναντι στον ιό - Σαρηγιάννης: Τον Δεκαπενταύγουστο τα κρούσματα θα αγγίξουν τα 6.400 ημερησίως

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών από και προς Θεσσαλονίκη και Καβάλα με τα ταχύπλοα Champion Jet 1 και SuperRunner Jet της SEAJETS

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μήνυμα ότι τα σχολεία και τα πανεπιστήμια θα λειτουργήσουν κανονικά τον Σεπτέμβριο, έστειλε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos