Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2022 - Psts.gr

Ένα «σπίτι» ανταποδοτικής ανακύκλωσης εγκαταστάθηκε από τον Δήμο Νέας Ιωνίας Αττικής στο ύψος του Δημοτικού Σταδίου και δέχεται όλα τα ανακυκλώσιμα υλικά που «πηγαίνουν» σε μπλε κάδους, όπως γυαλί, πλαστικό, αλουμίνιο και χαρτιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευκρινίσεις σχετικά με το Προεδρικό Διάταγμα 85, που αναφέρεται μεταξύ άλλων και στον τομέα της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης, και προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των σωματείων των ηθοποιών, των μουσικών αλλά και όσων φοιτούν και δραστηριοποιούνται στους χώρους του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σε «παραδοσιακούς» Χριστουγεννιάτικους ελληνικούς προορισμούς θα κινηθούν οι Έλληνες την διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων θυμίζοντας μέρες προ πανδημίας, αναφορικά με την πληρότητα αυτών των περιοχών.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις αρχές Φεβρουαρίου του 2023 αναμένεται να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για την χορήγηση της κάρτας αγορών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η σφοδρή χιονοθύελλα που σαρώνει μεγάλο τμήμα των ΗΠΑ έχει προκαλέσει τον θάνατο τουλάχιστον 22 ανθρώπων, διακοπές στην ηλεκτροδότηση εν μέσω πολικού ψύχους, κυκλοφοριακό χάος και ακυρώσεις πτήσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με διαφορά ανάλογη εκείνης των εκλογών του 2019, ο πρωθυπουργός αποφασίζει στα Χανιά το πρόγραμμα των διπλών εκλογών - Οριακή άνοδος για τον ΣΥΡΙΖΑ, πιέζεται προς το 10% το ΠΑΣΟΚ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2022 12:24

Οι αλγόριθμοι στο στοίχημα

Στον κόσμο του online στοιχήματος, κάθε πλεονέκτημα που μπορεί να αποκτήσει κάποιος έναντι των bookmakers θεωρείται αναμφίβολα κάτι πολύ θετικό.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και η τύχη άλλων τριών αγνοείται μετά την πτώση λεωφορείου χθες Σάββατο σε ποτάμι στην Ποντεβέδρα της Γαλικίας, στη βορειοδυτική Ισπανία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Τζόρτζια Μελόνι βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στο Ιράκ, αλλά έγινε λάθος κατά της υποδοχή της.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos