Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 - Psts.gr

Η 16η Φεβρουαρίου θα είναι η μέρα της ρωσικής επίθεσης στην Ουκρανία, δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σε τηλεοπτικό διάγγελμα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από την πλευρά του, ο Μάριος Θεμιστοκλέους είπε πως ξεπεράσαμε σήμερα τους 19.840.000 εμβολιασμούς στην Ελλάδα. Περισσότεροι από 7.815.000 πολίτες έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μια δόση. Αυτό αντιστοιχεί σε ποσοστό 74,4% του γενικού πληθυσμού και 84,1% του ενήλικου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα θέματα που επικρατούν στην παγκόσμια αρθρογραφία είναι η παραλλλαγή Όμικρον και το θέμα της 4ης δόσης, ανέφερε στο πλαίσιο της καθιερωμένης ενημέρωσης η Ομότιμη Καθηγήτρια Παιδιατρικής και Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ένα παιχνίδι με προδιαγεγραμμένη κατάληξη, καθώς ο Παμμηλιακός κατέβηκε ελλιπής και με μόλις 10 παίκτες στη διάθεση του, η ΑΕ Πάρου έκανε ότι ήταν απαραίτητο και δεν δυσκολεύτηκε καθόλου για να φτάσει στο 5-0.

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 18:24

Ακριβαίνουν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια ;

Εκτόξευση στις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων από το 2023, όταν θα μπει σε ισχύ το ευρωπαϊκό σύστημα εμπορίας ρύπων και στη ναυτιλία προβλέπεται με βάση εφιαλτικά σενάρια που κυκλοφορούν στην Ακτή Μιαούλη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία «ξεπαγώνουν» οι τριετίες που παρέμεναν στον… πάγο από το 2012.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκείνος είναι από την Κρήτη, εκείνη από την Εύβοια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά την διασπορά των κρουσμάτων ανά περιοχή:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 20.361 , εκ των οποίων 69 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.194.453 (ημερήσια μεταβολή +0.9%), εκ των οποίων 49.7% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos