Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2024 - Psts.gr

 Το Καστελλόριζο, για τέταρτη συνεχή χρονιά, θα γίνει το επίκεντρο της επιστημονικής γνώσης φιλοξενώντας πρωτότυπα επιστημονικά δρώμενα, εκθέσεις και εργαστήρια γρίφων, εντυπωσιακά πειράματα και δράσεις που συνδυάζουν την επιστήμη με την τέχνη. Η νέα γνώση γίνεται ένας μεγάλος επιστημονικός γρίφος που επιζητά την επίλυσή του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όλοι οι σκύλοι πρέπει να πηγαίνουν τουλάχιστον δύο με τρεις μεγάλες βόλτες μέσα στην ημέρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κ. Μητσοτάκης εστίασε στην ένταση που επικρατεί στη Μέση Ανατολή και καταδίκασε έντονα την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ, εκφράζοντας τη στήριξη της Ελλάδας στο δικαίωμα του Ισραηλινού λαού να ζει με ασφάλεια

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εξέλιξη είναι οι εκλογές για τον νέο πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ και η συμμετοχή των πολιτών είναι αυξημένη σε σχέση με την αντίστοιχη διαδικασία του 2021.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τη χθεσινοβραδινή συναυλία της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2024 10:34

Τραυματισμός ημεδαπού στην Άνδρο

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Άνδρου από το τοπικό Κέντρο Υγείας για τον τραυματισμό ενός άνδρα στην παραλία «ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ» ν. Άνδρου μετά από χρήση εκρηκτικής ύλης (δυναμίτη) και αιτήθηκε συνδρομή λόγω του δύσβατου της περιοχής και αδυναμίας προσέγγισης ασθενοφόρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μυκόνου για τον τραυματισμό μίας 32χρονης αλλοδαπής επιβάτη στο δεξί πόδι, κατά την αποβίβαση της από επιβατηγό-οχηματαγωγό (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίο στο λιμάνι της Μυκόνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ομιλία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στο 15ο Συνέδριο του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών (ΕΔΜΙΝ, 04-05.10.2024)

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι μπορεί να συνδέει τη Νάξο, με τη Βικτόρια Χίσπλοπ, τρεις κορυφαίους Γάλλους σεφ και τον Γρηγόρη Βαλτινό ή τον Γιάννη Κότσιρα;… Η απάντηση είναι το πολιτιστικό όραμα μιας Nαξιώτισσας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos