Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί λοιπόν, στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 18, 19, 35, 37, 44 και Τζόκερ ο αριθμός: 10.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ της Θεοδώρας Τζάκρη και του Γιάννη Ραγκούση, μετά τις καταγγελίες της πρώτης περί bullying.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφυροκόπημα από αέρος σε θέσεις της Χεζμπολάχ - Νασράλα και Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με «συντριβή» το Ισραήλ, που ωστόσο προχωρά ακάθεκτο στη «νέα φάση» του πολέμου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό του 16χρονου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024 23:34

Θαλάσσια διακομιδή ασθενή από την Τήνο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε η παρακάτω διακομιδή ασθενή, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο στους τρεις ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ κρίνουν αρνητικά την αποπομπή Κασσελάκη, πάνω από τους μισούς ευνοούν επιστροφή Τσίπρα- Δείτε την παρουσίαση της έρευνας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Κρήτη και συγκεκριμένα το Ηράκλειο, θα επισκεφθεί την Πέμπτη 19 και Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Στέφανος Γκίκας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης (18.09.2024) στην Πάρο όταν βυθίστηκε ένα ταχύπλοο με έξι επιβάτες τους οποίου περισυνέλλεξε το «Blue Star ΠΑΡΟΣ».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν νομίζετε ότι ο Σεπτέμβριος σηματοδοτεί το τέλος των διακοπών, ξανασκεφτείτε το.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Σ. Παυλάκης, στη συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής την Τετάρτη 18/9, δήλωσε ότι η δημοτική παράταξη στην οποία ανήκει, η «Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου», πήρε με πρωτοβουλία της αποφάσεις ονοματοδοσίας για τους Μ. Γλέζο, Ε. Μαύρη και Σ. Αλιπράντη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Τελευταία Νέα

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos