Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015 - Psts.gr

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκου με την αν. υπουργό Τουρισμού, με φόντο τις εξελίξεις στην Αίγυπτο –
Πλάνο επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου του 2016

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακολουθεί αναλυτικά το προτεινόμενο χριστουγεννιάτικο ωράριο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν. 3852/2010 σας προσκαλούμε στην συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λειτουργούν τμήματα ζωγραφικής και κατασκευών για προνήπια (με συνοδεία γονέων), νήπια, παιδιά καθώς και τμήματα εφήβων και ενηλίκων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΑΤΤΙCA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (ATTICAGROUP), μέλος της MarfinInvestmentGroup (MIG), δημοσιεύει τον Κοινωνικό Απολογισμό του Ομίλου για το έτος 2014, στον οποίο παρουσιάζονται οι επιδόσεις του Ομίλου σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξηςκαι επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά, η δέσμευσή μας για συστηματική και αντικειμενική παρουσίαση των δράσεών μας στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαράντα δύο χρόνια συμπληρώνονται από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Τα μηνύματα που τότε πρωτοεκφράστηκαν, σήμερα επαναπροσδιορίζονται. Για όσα άλλαξαν, για όσα παραμένουν ίδια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Πάρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Σίφνου, με συναίσθηση της αυξημένης ευθύνης που έχουν οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης απέναντι στα κρίσιμα περιβαλλοντικά ζητήματα της εποχής μας, έχει αναλάβει σειρά σημαντικών πρωτοβουλιών για την προστασία του περιβάλλοντος και την προάσπιση του δικαιώματος όλων των δημοτών για καλύτερη ποιότητα ζωής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως είχε ανακοινωθεί στην έναρξη της περιόδου 2015 - 16, ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας θα διοργανώνει από φέτος ποδηλατοβόλτες για τα μέλη και τους φίλους του. Η πρώτη ποδηλατοβόλτα θα γίνει την Κυριακή 22

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, σήμερα, η  παρακάτω διακομιδή ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos