Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 - Psts.gr

Ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας μας ταξιδεύει αυτά τα Χριστούγεννα στο μαγικό κόσμο του παραμυθιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με ομαλό τρόπο ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του Επιμελητηρίου Κυκλάδων τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017, αναδεικνύοντας τα 51 μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στο «χιονάτο» παραδοσιακό γλύκισμα των Χριστουγέννων που δεν είναι άλλο από τους προσφιλείς μας κουραμπιέδες; Αμυγδαλωτοί, με μπόλικο βούτυρο, πασπαλισμένοι με το «χιόνι» της άχνης ζάχαρης, οι κουραμπιέδες αποτελούν το ιδανικό κέρασμα των γιορτινών ημερών που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Mετά από σχετική ανακοίνωση των Γαλλικών Αρχών για περιστατικά σαλμονέλλωσης από το στέλεχος Salmonella agona που συνδέονται με τα αντίστοιχα προϊόντα που είχαν παραχθεί στο εργοστάσιο της εταιρείας LACTALIS στη Γαλλία, o ΕΟΦ ανακαλεί παρτίδες βρεφικών γαλάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα πλαίσια της πολύ καλής συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής Μυκόνου με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ύστερα από επικοινωνία του Δημάρχου Μυκόνου κ. Κωνσταντίνου Κουκά με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκου, κατατέθηκε πρόταση χρηματοδότησης στο Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών, για την αναβάθμιση του νέου Λιμένα Μυκόνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας προσκαλούμε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, ανήμερα της εορτής του Αγίου Σπυρίδωνα, στις 19:30, στο χώρο απέναντι από την πλατεία Ηρώων, όπου θα γίνει το «άναμμα» του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανικός στη Νέα Υόρκη από έκρηξη κοντά στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων - Ένας άνδρας έχει συλληφθεί - Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν ζωσμένος με τον εκρηκτικό μηχανισμό - Δείτε φωτογραφίες και video από το σημείο ΣΥΝΕΧΗΣ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντυπωσίασαν οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα τους επισκέπτες της Greek Tourism Expo 2017. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο της στοχευμένης στρατηγικής τουριστικής προβολής που ακολουθεί με επιτυχία, πήρε μέρος στην Έκθεση (8 έως τις 10 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo) παρέχοντας όπως πάντα τη δυνατότητα στους νησιωτικούς δήμους, να συμμετέχουν δωρεάν στο περίπτερό της.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ραγδαία αύξηση των περιστατικών με καρκίνο των σιελογόνων αδένων, αλλά και των τοπικών και μακρινών μεταστάσεων που προκαλούν, παρατηρείται τα τελευταία χρόνια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το απόγευμα της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου, φωταγωγήθηκε για πρώτη φορά στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους στην Παροικία της Πάρου ένα εντυπωσιακότατο παραδοσιακό σκαρί, το οποίο είναι το μεγαλύτερο που έχει στηθεί ποτέ σε πλατεία ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πάρου κ. Μάρκο Κωβαίο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos