Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 - Psts.gr

Το εντυπωσιακό ουράνιο τόξο πίσω από τους διάσημους ανεμόμυλους στο νησί των ανέμων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 23:08

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Πάρο

Την 18-02-2018 το απόγευμα συνελήφθη στη Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 30χρονος υπήκοος Γεωργίας ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 18-02-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 47χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με σημερινή δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης χαιρετίζει την επανασύνδεση της ηλεκτροδότησης στο ναυπηγείο του Νεωρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

-Ξεχώρισαν τα Δωδεκάνησα και οι Κυκλάδες στην διεθνή τουριστική έκθεση “Panorama World Festival” στη Στοκχόλμη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Σίφνου ενσωματώνει νέες τεχνολογίες στις διοικητικές του δομές υιοθετώντας την χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας επικοινωνίας, καταγραφής και παρακολούθησης αιτημάτων καθημερινότητας δημοτών και διάδρασης Δήμου - Δημότη «novoville».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ από τις αρχές Μαρτίου που κατατάσσονται οι οπλίτες που ανήκουν στη 2018 Β ΕΣΣΟ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα... πάνω κάτω φέρνει απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για τα πάρκινγκ στις πιλοτές πολυκατοικιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα ξεσκεπαστούν τα περίφημα ψηφιδωτά με τις κόρες και τα λουλούδια και την αρπαγή της Ευρώπης, ενώ ο επισκέπτης θα μπορεί να δει το ήδη αναταγμένο κομμάτι του μνημείου, αλλά και τις αναστηλωτικές εργασίες

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos