Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020 - Psts.gr

Το Συμβούλιο της Κοινότητας Πάρου σε συνεργασία με την ΚΔΕΠΑ Πάρου και τον Πρόεδρο της , Δημήτρη Αντιπαριώτη, φέτος τα Χριστούγεννα απλώνει χέρι βοηθείας και αγάπης στους συμπολίτες μας με την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων στον Οίκο Ευγηρίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε παραλία της Κρήτης πριν από λίγες μέρες ξεβράστηκε γιγάντιο καλαμάρι. Το καλαμάρι βρέθηκε στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι, είχε μήκος 1 περίπου μέτρο, ενώ συχνά συναντάται σε μεγάλα βάθη που ξεπερνούν ακόμη και τα χίλια μέτρα.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 28 Δεκεμβρίου 2020 ημέρα Δευτέρα ξεκινά η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής για την προκήρυξη 8Κ/2020 του ΑΣΕΠ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη γαστρονομική Χριστουγεννιάτικη παράδοση της Πάρου, ξεχωριστή θέση στο γιορτινό τραπέζι είχαν τα γιαπράκια. Τα ιδιαίτερα ντολμαδάκια δηλαδή που μαγειρεύονταν ανήμερα των Χριστουγέννων και σκορπούσαν υπέροχα αρώματα στα σπίτια κατά το παρελθόν!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η Κομισιόν έκρινε ότι το ελληνικό μέτρο θα αντισταθμίσει τη ζημία που υπέστη η εταιρεία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θύμα του κορονοϊού έπεσε φέτος και το Πρωτοχρονιάτικο Κρατικό Λαχείο, το οποίο για πρώτη φορά ύστερα από εννέα δεκαετίες δεν θα κληρώσει φέτος, όπως έγραψε από την Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου, το ethnos.gr.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το 2020 ήταν δύσκολο για όλους. Για άλλους περισσότερο και για άλλους λιγότερο. Αλλά σίγουρα για όλους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Facebook έχει προσωρινά απενεργοποιήσει αρκετές λειτουργίες από τις εφαρμογές Messenger και Instagram

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020 20:04

«Άρωμα» Χριστουγέννων στην Αμοργό

Χριστουγεννιάτικο χρώμα και άρωμα έδωσε ο Δήμος Αμοργού στολίζοντας στο κλίμα των ημερών τα κεντρικά σημεία και τα τοπικά διαμερίσματα του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos