Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 - Psts.gr

Τουλάχιστον 50.000 κόσμος «ταρακούνησε» το Ολυμπιακό Στάδιο το βράδυ του Σαββάτου με τη «μελωδική» φωνή του Μπρους Ντίκινσον, ο οποίος λογομάχησε με θεατή 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 00:47

Μύκονος: Άγριο ξύλο σε beach bar - Βίντεο

Όλα ξεκίνησαν όταν μια παρέα παρενόχλησε τις γυναίκες μιας άλλης παρέας - Χτύπησαν και το προσωπικό του μαγαζιού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια υπέροχη αγκαλιά έγινε η πλατεία της Νάουσας το βράδυ του Σαββάτου 16 Ιουλίου, όπου και φιλοξενήθηκε το Πανηγύρι του Νηρέα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όταν ακούμε για σπιτική πίτσα, στους περισσότερους έρχεται στο μυαλό μια χρονοβόρα διαδικασία προετοιμασίας και μια κουζίνα… ανάστατη από την πληθώρα των υλικών και των σκευών που θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 19:40

ΥΠΑ: Αεροπορικό δυστύχημα Antonov 12

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), ενημερώνει σχετικά με την πτώση του αεροσκάφους Antonov 12 στην περιοχή της Καβάλας το Σάββατο 16 Ιουλίου  2022.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στρατιώτες της βιολογικής χημικής άμυνας και δύο πυροτεχνουργοί πέρασαν στον χώρο της συντριβής του Antonov για να ελέγξουν για επικίνδυνες ουσίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το βράδυ του Σαββάτου 16 Ιουλίου, στο νησί της Αντιπάρου πραγματοποιήθηκε το Πανηγύρι της Αγ. Μαρίνας. Παρουσία πλήθους κόσμου, του Δημάρχου Αντιπάρου κ. Α. Φαρούπου, των βουλευτών Κυκλάδων κ. Γ. Βρούτση και κ. Φ. Φόρτωμα, του Επάρχου Πάρου-Αντιπάρου κ. Κ. Μπιζά, την όμορφη πανηγυρική βραδιά...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν οι δύο ένστολοι που σύμφωνα με βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, έτρεχαν με μεγάλη ταχύτητα σε κάποιον δρόμο και παραβίαζαν τον κόκκινο σηματοδότη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ένα μαγευτικό ταξίδι στην ιστορία, μετέφερε ντόπιους και επισκέπτες η θέα του εντυπωσιακού τρικάταρτου ιστιοφόρου Galileo, το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Ιουλίου στο λιμάνι της Πάρου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από Δευτέρα έως Τετάρτη οι βοριάδες στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο και ο κίνδυνος πυρκαγιάς θα παραμένει υψηλός στα ανατολικά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos