Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 - Psts.gr

Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο, η Εθνική Ελλάδας ποδοσφαίρου επικράτησε της Βόρειας Ιρλανδίας με 3-1 στη Ριζούπολη, ολοκληρώνοντας με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις της στον όμιλο της στο Nations League.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, σήμερα Τρίτη 27-09-2022 (αριθμός κλήρωσης 2498), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι 8, 24, 37, 43, 44 και τζόκερ ο αριθμός 3.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εργαλειοποίηση της ενέργειας εν μέσω του πολέμου στην Ουκρανία ήρθε στο προσκήνιο με τον πιο δραματικό τρόπο μετά τις διαρροές που εντοπίστηκαν στους αγωγούς Nord Stream 1 και 2. Τρεις διαρροές σε δύο διαφορετικούς αγωγούς μέσα σε λίγες ώρες είναι ένα φαινόμενο που δύσκολα θα το απέδιδε κανένας σε σύμπτωση, αναφέρουν εμφατικά οι διεθνείς αναλυτές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα στοιχεία για την εξέλιξη του καιρού έδωσε ο Σάκης Αρναούτογλου, καθώς ο Οκτώβρης θα μπει με καλοκαιρινές θερμοκρασίες, όμως από βδομάδα έρχεται αισθητότατη πτώση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, για την απόφαση επιχορήγησης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και πιο συγκεκριμένα της Δημοτικής Κοινότητας Κουφονησίων, μέχρι του συνολικού ποσού των 32.860,60

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 17.942 ανέρχονται οι μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο το 2023 που ενέκρινε σήμερα το υπουργικό συμβούλιο και εν συνεχεία παρουσίασε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια συγκινητική και άκρως νοσταλγική εκδήλωση αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή με τίτλο "Να θυμάσαι, μην ξεχνάς" πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στο ανοιχτό θέατρο του αύλειου χώρου του Γενικού Λυκείου Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Στη χώρα μας είναι καθολική η αναγνώριση της συμβολής του τουρισμού στην ανάπτυξη της οικονομίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυξημένα κατά 24% είναι τα κρούσματα κατά την εβδομάδα από 19 έως 25/9. Συγκεκριμένα καταγράφηκαν 44.775 κρούσματα από 36.146 που ήταν την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο ο αριθμός των θανάτων είναι μειωμένος από 111 σε 97.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos