Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2023 - Psts.gr

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου – Αντιπάρου, «Μαρία Ναυπλιώτη», σύμφωνα με το καταστατικό του προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Παντάνασσας Νάουσας Πάρου, την Κυριακή 22Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2023 23:38

Ελληνική λεμονόπιτα με χωριάτικο φύλλο

Είναι μία συνταγή, που μοιάζει με γαλατόπιτα και έχει δροσερή και αέρινη κρέμα με λεμονάτη γεύση και τραγανό φύλλο!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Το βράδυ της Κυριακής 8 Ιανουαρίου, στο εμβληματικό Κοινοτικό Μέγαρο Λευκών, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Μ.Ε.Ε.Α.Σ Υρία Λευκών και της Τοπικής Κοινότητας του όμορφου χωριού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε αιφνιδίως σε ηλικία 47 ετών ο δημοσιογράφος και διευθυντής του δημοσιογραφικού Ομίλου “Παραπολιτικά” Παναγιώτης Τζένος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής της Super League:

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Γουάντα Νάρα πέρασε τις γιορτές στην πατρίδα της την Αργεντινή και συνεχίζει στην Ουρουγουάη.

Κατηγορία LIFESTYLE

«Στην Ελλάδα κατά μέσον όρο κάθε χρόνο έχουμε ένα σεισμό μεγέθους 6 Ρίχτερ ή και μεγαλύτερο κατά μέσον όρο. Το 2022 πέρασε χωρίς ούτε έναν σεισμό πάνω από πεντέμισι, όχι έξι και πάνω.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεμάτο πρόγραμμα απόψε, ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής της Σούπερ Λιγκ, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Καραδοκεί να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός, που παίζει... εντός στον Βόλο, με τη συμπαράσταση 15.000 φίλων του.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα της αποψινής κλήρωσης είναι οι εξής: 4,5,13,17,32, και αριθμός ΤΖΟΚΕΡ το 12.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι στα σχολεία της χώρας μετά τις γιορτές

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos