Τρίτη, 09 Μαϊος 2023 - Psts.gr

Ο Α' ημιτελικός της Eurovision βρίσκεται σε εξέλιξη και έβδομη σε σειρά εμφάνισης ήταν η Κροατία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανεβάζουν τη συσπείρωσή τους ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ - Στις 30 μονάδες η διαφορά στην παράσταση νίκης 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια- Η μητέρα φέρεται να απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει - Το χρονικό της τραγωδίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απέκλεισε με 3-2 νίκες τους Τούρκους - Θα παίξει για 12η φορά στο Final-4 της Euroleague (Κάουνας, 19-21/5) - Μονακό ή Μακάμπι η αντίπαλος στον ημιτελικό

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο αριθμός των εκλογικών τμημάτων στα οποία θα προσέλθουν οι πολίτες των νησιών, των 19 Δήμων των Κυκλάδων προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου είναι 287 - τα βασικά εκλογικά τμήματα - και 1 ετεροδημοτών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η απόφαση με θέμα «Λειτουργία σχολικών μονάδων» για τον τρόπο λειτουργίας των σχολείων πριν και μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου, εκδόθηκε από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν την χωράει ανθρώπινος νους την τραγωδία που σημειώθηκε στην Άρτα, με ένα μωρό να «σβήνει» μέσα στο αυτοκίνητο, όπου το είχε ξεχάσει ο γονιός του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ανάκληση της παρτίδας 23072, του φαρμακευτικού προϊόντος «HYDRACORT ORAL.SOL 20MG/5ML», με ημερομηνία λήξης 28-02-2025, καθώς στο Φύλλο Οδηγιών Χρήσης αναφέρεται λανθασμένα «Μετά το άνοιγμα, φυλάσσετε σε θερμοκρασία μικρότερη των 25 C για 3 μήνες», αντί του ορθού «Μετά το άνοιγμα, φυλάσσετε σε θερμοκρασία 2-8°C (ψυγείο) για 3 μήνες».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξέσπασμα Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό για την κατάσταση με τα κρούσματα, αλλά και για τις τραγικές αποφάσεις από την Σούπερ Λιγκ και την ΕΠΟ ενώ οι πράσινοι είχαν τόσα κρούσματα κόβιντ. «Εγώ είπα στην διοίκηση να σταματήσει όλες τις ενέργειες και να παίξουμε. Κοροϊδία η μία μέρα που μας δόθηκε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ηθοποιός Ρένος Μάντης πέθανε σε ηλικία 91 ετών, το βράδυ της Δευτέρας (8/5).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos