Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 - Psts.gr

Η υπογεννητικότητα απειλεί τα μικρά νησιά με ερημοποίηση - Ο πρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών, Λευτέρης Κεχαγιόγλου, μιλάει στο κανάλι της «Ν».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To SuperRunner Jet αποχαιρετά με το δικό του μοναδικό τρόπο την καλοκαρινή σεζόν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι δέκα προορισμοί κατά σειρά προτεραιότητας -με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που παρουσιάζονται για τον καθένα, εν συντομία, στο άρθρο- είναι οι εξής: 1) Κρήτη, 2) Ρόδος, 3) Κέα, 4) Άνδρος, 5) Πάρος, 6) Σύρος, 7) Νάξος, 8) Τήνος, 9) Κέρκυρα, 10) Κως.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων, οι οποίες κατέδειξαν την αξία του θεσμού των Κινητών Μονάδων Ψυχικής Υγείας στην Ελλάδα, η Εταιρία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας διοργάνωσε στην Ερμούπολη της Σύρου, στις 4-6 Οκτωβρίου του 2024, το 9ο Συμπόσιο Κινητών Μονάδων Ψυχικής Υγείας με τίτλο: «Λειτουργία Κινητών Μονάδων σε μια μεταβαλλόμενη εποχή: εξελίξεις και προκλήσεις».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το «e-parents» ενημερώνει τους γονείς τι κάνουν τα παιδιά τους στο σχολείο αλλά και για τις απουσίες τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 13:15

Πρόσκληση ΔΕΥΑ Πάρου

Προς τους Συλλόγους και τις Συλλογικότητες της Πάρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 12:05

Συλλήψεις σε Θήρα και Νάξο

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. στη Νάξο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με 6 αθλητές, 3 αγόρια και 3 κορίτσια, που συνοδεύτηκαν από την προπονήτρια τους Μαρία Τσουκνίδα, έλαβε μέρος το τμήμα Κλασικού Αθλητισμού του ΑΟ Πάρου στους 35ους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες στη φιλόξενη Λέρο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 11:43

Πάρος: Μουσική εκδήλωση στο ΕΠΑΛ

Μουσική εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Πάρου, με αφορμή την ανακαίνιση της αίθουσας του ΕΠΑ.Λ. ΠΑΡΟΥ το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 20:30.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι συντριβές συνεχίζονται και μετά τον Μαρπησσαικό στη Σαντορίνη, ήλθε νέα επτάρα για τον ΑΟ Πάρου στη Νάξο, όπου διασύρθηκε με 7-0 από τομ Πανναξιακό.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos