Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2024 - Psts.gr

Οι πλοίαρχοι στις δύο περιπτώσεις συνελήφθησαν και κρατήθηκαν με τη διαδικασία του αυτόφωρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λήγει σήμερα 23:59 η υποβολή αιτήσεων για την ένταξη στο Μητρώο Αναπληρωτών Ωρομισθίων Εκπαιδευτικών για τις εκπαιδευτικές μονάδες της ΔΥΠΑ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήταν εγκλωβισμένο σε απόκρημνη περιοχή - Το όνομα που του έδωσαν και τι σημαίνει - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας νεκρός και έξι αγνοούμενοι είναι ο νεότερος τραγικός απολογισμός από το ναυάγιο του ιστιοφόρου γιοτ Bayesian, μήκους 56 μέτρων, που μετέφερε 22 ανθρώπους και βυθίστηκε τα ξημερώματα προς Δευτέρα (19.08.24) ανοικτά του Παλέρμο της Σικελίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η φορολόγηση και η συμπλήρωση των δηλώσεων του ΦΠΑ θα βασίζονται εξ ολοκλήρου στα στοιχεία που έχουν καταγραφεί στο myDATA, χωρίς καμία δυνατότητα παρέκκλισης ή τροποποίησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει να εκπονεί ειδικές δράσεις, διενεργώντας στοχευμένους αστυνομικούς ελέγχους με σκοπό την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών, ιδιαίτερα σε περιοχές αυξημένου τουριστικού ενδιαφέροντος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν 6 γυναίκες οι οποίες εργάζονταν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς πιστοποιητικά και κατά περίπτωση εκδίδονταν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασχέθηκαν 136 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Βασίλης Λιανόπουλος γεννήθηκε το 1938 στην Απείρανθο και μεγάλωσε στο Φιλώτι της Νάξου από πατέρα Φιλωτίτη και μητέρα Απεραθίτισσα (το γένος Κόρσου). Απόφοιτος του Γυμνασίου Τραγαίας εισήχθη και σπούδασε με υποτροφία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλούμε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024, με την δια περιφοράς διαδικασία (λήψη απόφασης) και από ώρα 12:00 έως 14:00 μ.μ., σύμφωνα με :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos