Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014 - Psts.gr

Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης και συγκεκριμένα στην Αίθουσα του Θρόνου, είχαν την τιμή να γίνουν δεκτοί από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, παριανοί που συμμετείχαν σε εκδρομή του Συλλόγου Παραδοσιακού Οικισμού Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης και συγκεκριμένα στην Αίθουσα του Θρόνου, είχαν την τιμή να γίνουν δεκτοί από τον

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε άριστο κλίμα διαλόγου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Νοεμβρίου στην αίθουσα Αγίου Αθανασίου στον Κώστο, η συνάντηση των πολιτιστικών συλλόγων της Πάρου η οποία συγκλήθηκε από την εκπρόσωπο των πολιτιστικών συλλόγων στο Δ.Σ. της ΚΔΕΠΑΠ κα Μαρία Περαντινού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παρακολουθήστε όλα όσα ειπώθηκαν στην ημερίδα που αφορούσε στην εγκατάσταση νέων ανεμογεννητριών στο νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρακολουθήστε όλα όσα ειπώθηκαν στην ημερίδα που αφορούσε στην εγκατάσταση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης του πρωτογενή τομέα έχει προβεί σε δράσεις με στόχο την προώθηση των ποιοτικών τοπικών προϊόντων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρακαλούμε την Πέμπτη 27-11-2014 ώρα 12.00' να προσέλθετε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014 17:33

Αντιφυματικός εμβολιασμός 2014-2015

Ανακοινώνουμε ότι διενεργείται από σήμερα ο αντιφυματικός εμβολιασμός μαθητών, σχολικής περιόδου 2014-2015.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκπρόσωποι των μαθητών του υπό κατάληψη Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Κύθνου, μαζί με την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα Μαυράκη Αικατερίνη, παρευρεθήκαν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από το Αστυνομικό τμήμα Μήλου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας 52χρονης υπηκόου Βουλγαρίας γιατί, όπως πρόεκυψε στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, στις 31-10-2014

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos