Σάββατο, 09 Ιουλίου 2016 - Psts.gr

Οι παραλίες της Πάρου έχουν τους φύλακες – αγγέλους τους, δηλαδή τους ναυαγοσώστες, που αψηφώντας τον κίνδυνο έχουν σώσει ανθρώπινες ζωές από τον κίνδυνο πνιγμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όσοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν το βράδυ του Σαββάτου 2 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκών, είχαν την τύχη να ταξιδέψουν νοερά, μέσα από μελωδικά ακούσματα, στη μαγεία της αισθαντικότητας που χαρίζει η παγκόσμια γλώσσα της μουσικής τέχνης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ε μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Μυκόνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ” Ν.Π. 10032, 27χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη μηνιαία έρευνα tHPI της trivago, σχετικά με την πορεία που χάραξαν οι τιμές για τον Ιούλιο του 2016 παρατηρήθηκαν ενδιαφέρουσες μεταβολές σε εθνικό, αλλά και διεθνές επίπεδο. Πόσο θα κοστίσει η διανυκτέρευση σε όσους ταξιδέψουν τον τρέχοντα μήνα;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώνουμε ότι ο βουλευτής της ΝΔ και διατελέσας Υπουργός Εργασίας κ. Βρούτσης, ο πολιτευτής κ. Βακόνδιος, η πολιτεύτρια κ. Μονογιού και πολλά ακόμα στελέχη της ΝΔ στα νησιά, θυμήθηκαν εσχάτως τη νησιωτικότητα!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αγωνιστικό ελβετικό σύστημα 7 γύρων, οι αθλητές του Πλοηγού θα συμμετέχουν στον Β΄ Όμιλο και η κάθε αγωνιστική θα λαμβάνει χώρα κάθε μέρα στις 7 μ.μ., στον Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κηρύκου στην Ικαρία.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Το χθεσινό θλιβερό περιστατικό που έγινε στο δημαρχείο Μήλου, σε εκδήλωση για το ΚΕΠ Υγείας υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, με τον δήμαρχο να χαρακτηρίζει τον υπουργό Εσωτερικών Π. Κουρουμπλή ανεπιθύμητο και να του ζητά την απομάκρυνση του, δεν μπορεί παρά να είναι καταδικαστέο από το σύνολο του μηλέικου λαού, που εκτός του ότι αποτελεί απρεπή, προσβλητική και απαράδεκτη συμπεριφορά που χαρακτηρίζει την ποιότητα του δημάρχου, προκαλεί κυρίως μεγάλη ζημιά στο νησί, αφού θυσιάζει την προώθηση ζωτικών προβλημάτων της Μήλου, στα μικροπολιτικά συμφέροντα των πολιτικών σκοπιμοτήτων του δημάρχου και της παράταξης που εκπροσωπεί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθη 34χρονος υπήκοος Γερμανίας, καθόσον σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αιγαίου, με την οποία καταδικάστηκε σε κάθειρξη έξι (6) ετών και εννέα (9) μηνών, για ‘’απλή συνέργεια σε Ληστεία’’. Επιπρόσθετα σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) ζυγαριές ακριβείας και (24,7) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόστιμο σε καταλύματα που λειτουργούν χωρίς να πληρούν τις τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές της κατηγορίας, στην οποία έχουν δηλώσει ότι κατατάσσονται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos