Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2017 - Psts.gr

Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη στην ορεινή Νάξο και συγκεκριμένα μεταξύ των χωριών Σκαδό και Κόρωνος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με κραταιά κλασική παιδεία και ρόλους που τους έχουν χαρίσει τεράστια αναγνώριση, σπουδαίοι ευρωπαίοι ηθοποιοί του κλασικού θεάτρου βρέθηκαν το καλοκαίρι στην Πάρο και μαγεύτηκαν από τις ομορφιές του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2017 14:46

Σύλληψη (2) ατόμων για ναρκωτικά στη Μήλο

Την 01 και 02-09-2017 συνελήφθησαν στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 38χρονος ημεδαπός και 35χρονος υπήκοος Τουρκίας, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης,οι οποίες κατασχέθηκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στους θησαυρούς της Ευρώπης θα περιληφθεί η Εκατονταπυλιανή της Πάρου σε ντοκιμαντέρ της γαλλικής τηλεόρασης που θα μεταδοθεί με πρωτοβουλία του γραφείου ΕΟΤ Γαλλίας στο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο FOX και στα γαλλικά τηλεοπτικά δίκτυα VOYAGES , TV5 Monde και το National Geographic

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται το Σάββατο (02/09) τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και έχουμε ξεχωρίσει δύο παιχνίδια από τη συγκεκριμένη διοργάνωση!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Εξιχνιάστηκαν -8- περιπτώσεις απάτης και πλαστογραφίας σε βάρος κάτοικων νησιού των Κυκλάδων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασχέθηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και κάρτες επιβίβασης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη απογευματινές ώρες της Παρασκευής 01/09 με το Ε/Γ-Α/Ψ σκάφος «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν.Ν. 53, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, 77χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναφορικά με τον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, πρωινές ώρες σήμερα από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Νισύρου, στους εσωτερικούς χώρους ξύλινου ιστιοφόρου σκάφους, σημαίας Τουρκίας, γνωρίζεται ότι μετά από καταμέτρηση, η ακριβής ποσότητα είναι επτακόσια εβδομήντα πέντε κιλά και πενήντα γραμμάρια (775,050 kgr), συσκευασμένα σε εξήντα ένα (61) αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο της η Έπαρχος της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας κ. Θεώνη Λειβαδάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos