Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2017 - Psts.gr

Τραγικός είναι ο απολογισμός της πυρκαγιάς που ξέσπασε στην ορεινή Νάξο το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου...Η φωτιά αυτή την ώρα βρίσκεται υπό έλεγχο με μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής να βρίσκεται ακόμα σε επιφυλακή για τυχόν αναζωπύρωση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλο είναι στο στοιχηματικό ενδιαφέρον στο κουπόνι του πάμε στοίχημα, το οποίο περιλαμβάνει κρίσιμα ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ισχυρές κόντρες για το Eurobasket και φυσικά πρωταθλήματα δεύτερων κατηγοριών τα οποία δεν βρίσκονται σε διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το 2016 παρακολούθησαν τα τμήματα των Εικαστικών μας Εργαστηρίων συνολικά 65 μαθητές ηλικίας από 4 έως 17 ετών, ενώ λειτούργησαν επίσης και τα τμήματα ενηλίκων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μέριμνα του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, παρελήφθη από ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το Κ/Ζ “MEIN SCHIFF 3” σημαίας Μάλτας το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή ενενήντα (90) ν.μ. νοτιοδυτικά Μεθώνης με κατεύθυνση τον Μεσσηνιακό κόλπο, 68χρονος αλλοδαπός ασθενής, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξακολουθεί να είναι υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε πολλές περιοχές της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκληρή απάντηση δίνει η Φώφη Γεννηματά στο άρθρο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για έναν γονιό πιθανότατα δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από το να μην απαντά το παιδί τους τις κλήσεις τους.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Γιγαντιαία επιχείρηση για την εξουδετέρωση βόμβας 1,8 τόνων που είχε ρίξει η Βρετανική Πολεμική Αεροπορία κατά τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακάμπτει ελαφρά το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα της Γερμανίας (SPD) σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Enmid, η οποία έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας Bild.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos