Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2017 - Psts.gr

Σε σύσκεψη με την Έπαρχο, Θεώνη Λειβαδάρου, αποφασίστηκε να δοθεί προτεραιότητα στο οδικό δίκτυο του νησιού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια ιδιαίτερη πρωτιά για τα ελληνικά νησιά, τα οποία σκαρφάλωσαν φέτος στην πρώτη θέση της κατάταξης με τα καλύτερα νησιά στον κόσμο για το 2017.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πάρου, αφού ανέλαβε πλέον την συνολική λειτουργία των καλύτερων εγκαταστάσεων τένις των Κυκλάδων, σας προσκαλεί να γνωρίσετε το συναρπαστικό άθλημα του Τένις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σίφνου στην τελευταία συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 30 Αυγούστου 2017, συζήτησε και έλαβε απόφαση σχετικά με την υπολειτουργία των ΕΛΤΑ Σίφνου και την άκρως προβληματική εξυπηρέτηση του κοινού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με δεδομένο ότι το ποδοσφαιρικό «μενού» είναι περιορισμένο σήμερα, το στοιχηματικό ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί κυρίως στο Eurobasket 2017.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνεται ότι:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ύστερα από πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής Μυκόνου, ο νέος επιβατικός σταθμός του νησιού, εξοπλίζεται με ένα εκ των πλέον σύγχρονων μηχανημάτων επιθεώρησης ακτίνων Χ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία, εν όψει της έναρξης και για όλη τη διάρκεια της νέας σχολικής χρονιάς (2017 - 2018), ενεργοποιεί ειδικό σχεδιασμό που αποσκοπεί στην εξασφάλιση συνθηκών ασφάλειας και απρόσκοπτης λειτουργίας των σχολείων της χώρας και στην προστασία της μαθητικής κοινότητας (μαθητών, εκπαιδευτικών) καθώς και των σχολικών συγκροτημάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Ελληνικό Κολλέγιο Γενικών Ιατρών (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.) σε συνεργασία με το Δήμο Πάρου, σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην Ημερίδα Πρώτων Βοηθειών, διάρκειας 5 ωρών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές» εγκαινιάζει φέτος, στις 7, 8 & 9 Σεπτεμβρίου, τη δεύτερη δεκαετία της “ζωής” του και υπόσχεται νέα γευστικά «ταξίδια».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos