Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 - Psts.gr

Περιορισμένες ήταν, σύμφωνα με τις επίσημες μετεωρολογικές καταγραφές, οι βροχοπτώσεις που παρατηρήθηκαν στο νησί της Πάρου κατά την περίοδο του φθινοπώρου του 2017 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2018.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 20:23

Διάλεξη για το κοινό του Δρ. Μάνου Δανέζη

Διάλεξη για το κοινό του Δρ. Μάνου Δανέζη Αστροφυσικού με θέμα: «Τα Νέα Επιστημονικά δεδομένα ως αφετηρία για μια Νέα Πολιτισμική Συνείδηση»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε λύση στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της εισήγησής του ενώπιον των μελών της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ένα απλό κλικ μπείτε στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο αξίας 400 ευρώ σε ψώνια, από τα κορυφαίας ποιότητας super markets SYN.KA και Βιδάλης!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αξιότιμοι Κύριοι, Κυρίες,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οδύσσεια για τους νησιώτες έχει γίνει η μετακίνηση τόσο από και προς τον Πειραιά, όσο και μεταξύ των νησιών, με την αποδρομολόγηση πλοίων από τις ακτοπλοϊκές γραμμές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 15:20

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 23-01-2018 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ναυτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου ΝΑΪΑΣ σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου, στη δημοτική αίθουσα στη μαρίνα της Νάουσας, Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 11:00 π.μ., μετά το πέρας του πανηγυρικού εορτασμού της Υπαπαντής του Κυρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με το άρθρο 217 του νόμου 4512/18 (ΦΕΚ 5/17.01.2018 τεύχος Α’): "Ρυθμίσεις για την εφαρμογή των Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων του Προγράμματος Οικονομικής Προσαρμογής και άλλες διατάξεις." συνιστάται στη Γενική Γραµµατεία Υποδοµών (Γ.Γ.Υ.) του Υπουργείου Υποδοµών και Μεταφορών Κεντρικό Ηλεκτρονικό Σύστηµα Παρακολούθησης Τεχνικών Έργων (Κ.Η.Σ.ΠΑ.Τ.Ε.) του συνόλου των ιδιωτικών και δηµοσίων έργων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 15:08

Στοίχημα: Με Παναθηναϊκό και Ναϊμέγκεν

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα της Παρασκευής, τα σημαντικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης επιστρέφουν στη δράση, ενώ στην Euroleague ολοκληρώνεται η "διαβολοβδομάδα".

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos