Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 - Psts.gr

Στην ιστορία της Νάουσας «ταξίδεψαν» νοσταλγικά οι παλαιότεροι Ναουσαίοι που μετείχαν στις εκδηλώσεις των «Καπετανέικων», όταν αντίκρισαν την «Υπαπαντή», το εμβληματικό, πανέμορφο ξύλινο σκαρί που πήρε μέρος στα «Καπετανέικα» ξυπνώντας μνήμες από άλλους καιρούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την αφαίρεση της «Γαλάζιας Σημαίας» από οχτώ παραλίες αποφάσισε η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H «απάντηση» της φύσης στην αύξηση των κουνουπιών ή τυχαίο γεγονός; - Στις μετεωρολογικές συνθήκες αποδίδει το φαινόμενο ο Φορέας Διαχείρισης της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου - Αιτωλικού και υποστηρίζει ότι θα εξαλειφθεί με την πτώση της θερμοκρασίας και τις πρώτες δυνατές βροχές

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ΕΗΠΚ), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει, την Παρασκευή 28 και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, δράσεις για μικρούς και μεγάλους, στο πλαίσιο της περιοδεύουσας έκθεσης «Οι αμέτρητες όψεις του Ωραίου», στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας του Ιδρύματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Από την έρευνα της εξέλιξης στην ιστορία της ευρωπαϊκής ζωγραφικής μέχρι τώρα, είδαμε ότι η πλαστική έκφραση οδηγήθηκε στην αντίληψη του χώρου ως χρωματική ενέργεια μέσα από την προηγούμενη πλασματική της ιδιότητα. Αυτό μας επιτρέπει να επαναπροσδιορίσουμε την τοποθέτηση των επιπέδων στη ζωγραφική επιφάνεια και να αποκαταστήσουμε με τις νέες χρωματικές σχέσεις την έννοια του χώρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έφτασε η πολυπόθητη ημέρα για τους απανταχού φίλους του ποδοσφαίρου, καθώς απόψε διεξάγεται η πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλάζει η μορφή από άποψη προγράμματος, αφού δύο ματς θα ξεκινούν 19:55, ενώ τα υπόλοιπα έξι παιχνίδια έχουν σέντρα στις 22:00. Ξεχωρίζει το Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν, ενδιαφέροντα ματς επίσης τα Ίντερ – Τότεναμ και Μονακό – Ατλέτικο Μαδρίτης.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 17 και 18-09-2018 συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, τρεις ημεδαποί άνδρες ηλικίας 28, 30 και 33 ετών, γιατί λειτουργούσαν κατά περίπτωση καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο κλαμπ των παντρεμένων ανήκει πλέον και ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τους όρους και τις προϋποθέσεις της διαδικασίας χρηματοδότησης των Δήμων και των Συνδέσμων Δήμων για τη λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς καθορίζει η Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos