Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018 - Psts.gr

Σε συνέχεια της σύσκεψης των φορέων με τους βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κ.κ. Νίκο Συρμαλένιο και Νίκο Μανιό στη Κέα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των βουλευτών, του Δημάρχου της Κέας και φορέων με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Νίκο Αντώνογλου και υπηρεσιακών παραγόντων για το ζήτημα του παστουρώματος, την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι θυελλώδεις άνεμοι έχουν προκαλέσει προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επειτα από τα τεράστια προβλήματα και τις καταστροφές που προκάλεσε στην Πελοπόννησο, ο μεσογειακός κυκλώνας Ζορμπάς συνεχίζει την επέλασή του στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας χάκερ στην Ταϊβάν ισχυρίζεται ότι θα μεταδώσει ζωντανά την προσπάθειά του να σβήσει την σελίδα του Μαρκ Ζούκερμπεργκ από το Facebook αυτή την Κυριακή.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Με ανέμους που πνέουν στα 216 χλμ/ώρα ο Τράμι προβλέπεται ότι θα πλήξει τη νήσο Χονσού νωρίς το πρωί της Κυριακής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ο χαρακτήρας του δημοψηψηφίσματος είναι συμβουλευτικός και όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα που θα βγάλουν οι κάλπες που άνοιξαν από το πρωί σήμερα στην ΠΓΔΜ, τον τελευταίο λόγο θα έχει η Βουλή».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos