Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 - Psts.gr

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΠΑ.Λ. Πάρου συγχαίρουν τους μαθητές του σχολείου οι οποίοι πέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2018.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι κορυφαίοι προορισμοί που αναδείχθηκαν, δείχνουν μεγάλη διάθεση των ταξιδιωτών για δραστηριότητες στη φύση και για απόκτηση μοναδικών εμπειριών πέρα από τις συμβατικές διακοπές

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

7,5 αύξηση αποβιβασθέντων επιβατών κατέγραψε το λιμάνι της Παροικίας Πάρου, τον Αύγουστο μήνα σε σχέση με τις αφίξεις του Αυγούστου του 2017.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 32 οι μέρες με μελτέμια το φετινό καλοκαίρι, πολύ λιγότερες από τις 47 μέρες-ρεκόρ του 2016. Ο Ιούλιος 2018 είχε τα λιγότερα μελτέμια της τελευταίας δεκαετίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένη αναμένεται σήμερα η κίνηση από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, μετά τη λήξη της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έσπασαν ρεκόρ οι αυξήσεις φόρων επί ΣΥΡΙΖΑ - Ελλάδα η μοναδική χώρα που κατάφερε να επιβάλλει τόσους μεγάλους φόρους, ενώ είχε την μικρότερη (μηδενική) ανάπτυξη - Δείτε την αναλυτική έκθεση του ΟΟΣΑ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H Google έγινε συνώνυμο της μηχανής αναζήτησης. Δύο δεκαετίες μετά την ίδρυσή του ο κολοσσός επηρεάζει σήμερα πολλές πτυχές της καθημερινότητας δισεκατομμυρίων ανθρώπων στον πλανήτη.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δεν θα ικανοποιήσουμε «παράνομες απαιτήσεις», το μήνυμα του Τούρκου προέδρου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα από 1.200.000 άτομα υπολογίζεται ότι έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους - Ολόκληρο τάνκερ παρασύρθηκε και συγκρούστηκε με μία γέφυρα στο Διεθνές Αεροδρόμιο Κανσάι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos