Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020 - Psts.gr

Λόγω του έντονου επιδημιολογικού φορτίου και κατόπιν έκτακτης σύσκεψης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας Έναντι Κορωνοϊού Covid-19, αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ η παράταση των πρόσθετων περιοριστικών μέτρων στους τρεις Δήμους της Δυτικής Αττικής (Δήμο Ασπροπύργου, Δήμο Ελευσίνας και Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 29-12-2020 και ώρα 20.00΄ μέσω τηλεδιάσκεψης, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου παρέδωσε σήμερα στην Ελληνική Αστυνομία τριάντα πέντε (35) νέα οχήματα για την ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό του στόλου της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 29η Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 8:30 π.μ να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020 19:20

Με σύμμαχο την παράδοση η Μπεσίκτας

Ανήμερα των Χριστουγέννων και η στοιχηματική δράση έχει ελαττωθεί. Παρ'όλα αυτά, στην Τουρκία υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια συνολικά στο πρόγραμμα. Εμείς θα ασχοληθούμε με την σημαντική εκτός έδρας αναμέτρηση για την Μπεσίκας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ασφαλείς απέναντι στην πανδημία του κορονοϊού μπορούν να αισθάνονται οι κάτοικοι της Αμοργού μετά τη σημαντική ενίσχυση του Κέντρου Υγείας του νησιού με 600 rapid test.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Άγιος Βασίλης ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία του για να διανείμει σε μικρούς αλλά και μεγάλους τα δώρα τους, με την πορεία του να καταγράφει λεπτό προς λεπτό ο ιστότοπος της Στρατιωτικής Διοίκησης αεράμυνας των ΗΠΑ και του Καναδά (Norad).

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Φώφη Γεννηματά, άκουσε σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων διαδικτυακά, τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, από τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε ισχύ τίθενται από σήμερα τα επιπλέον μέτρα για την εορταστική περίοδο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos