Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 - Psts.gr
Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 01:25

Διπλή διακομιδή από Πάρο για Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου στις Λεύκες, εκδήλωση για τον ερχομό των Χριστουγέννων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 00:58

Με σκάφος στην Κύθνο ο ΑΟ Πάρου

Αγώνας στην Κύθνο για το πρωτάθλημα Β κατηγορίας Κυκλάδων θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 12.30, μεταξύ του τοπικού ΑΠΣ Κύθνου και του νεανικού ΑΟ Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης ανακοίνωσε το τέλος της συνταγογράφησης για το αντιγριπικό εμβόλιο, το οποίο πλέον θα χορηγείται στους πολίτες από τα φαρμακεία χωρίς να απαιτείται προηγουμένως η επίσκεψη σε γιατρό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κερδισμένους και χαμένους έχει η μεγάλη πληρωμή της επιταγής ακρίβειας που έρχεται στις 20 Δεκεμβρίου, λίγο πριν τα Χριστούγεννα ως έκτακτη ενίσχυση για εκατοντάδες χιλιάδες ευάλωτα νοικοκυριά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Όπως αναφέρει το BBC, οι ερευνητές έβαλαν σε τρόφιμα και συσκευασίες κορονοϊό διαπιστώντας οτι στην πλειοψηφία των τροφίμων μειώθηκε σημαντικά κατά τις πρώτες 24 ώρες. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, ο ιός επιβίωσε για περίπου μία εβδομάδα.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελά με την υποστήριξη του Δήμου Πάρου και της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας, διοργανώνουν εκδήλωση «υποδοχής» των Χριστουγέννων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 13:59

Με τον αιφνιδιασμό των ΗΠΑ

Η φάση των «16» του Μουντιάλ αρχίζει με παιχνίδι, στο οποίο φαινομενικά θα «μιλήσουν» οι άμυνες. Εκεί στηρίχτηκαν Ολλανδία και ΗΠΑ, ώστε να τσεκάρουν το εισιτήριό τους από τη φάση των ομίλων.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πάνω από 4.500 πολίτες τον Νοέμβριο, σε καθημερινή βάση, μπήκαν στο mitos.gov.gr για να ενημερωθούν για τη διαδικασία που τους ενδιαφέρει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos