Κυριακή, 16 Απριλίου 2023 - Psts.gr

Το βραδάκι της Κυριακής του Πάσχα, τελέστηκε στη Νάουσα η Δεύτερη Ανάσταση όπου και πραγματοποιήθηκε Περιφορά των Ιερών Εικόνων των ναών της Παντάνασσας και της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα 16 Απριλίου, όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο της Μάρπησσας η περίφημη «Γιορτή της Αγάπης».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα έστειλε ευχητήριο μήνυμα για το Πάσχα 2023 στους Έλληνες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπάρχουν εκπληκτικοί τρόποι με τους οποίους οι φλούδες πορτοκαλιού μπορούν να καθαρίσουν την κουζίνα και να την κάνουν να αστράφτει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Εισαγωγές» στοιχείων και «εξαγωγές» ελέγχων κάνει –με επιτυχία πλέον- η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκκληση για βοήθεια απευθύνουν οι Έλληνες που είναι εγκλωβισμένοι στη μητρόπολη στο κέντρο του Χαρτούμ εξαιτίας των σφοδρών συγκρούσεων που μαίνονται στην πρωτεύουσα του Σουδάν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 16 Απριλίου 2023 12:31

Πέθανε η ηθοποιός Κατερίνα Χέλμη

Πέθανε σε ηλικία 83 ετών η ηθοποιός Κατερίνα Χέλμη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κυριακή, 16 Απριλίου 2023 12:26

Ποιος ανακάλυψε τον τζόγο;

Ο τζόγος εμφανίστηκε πριν από αρκετές χιλιετίες και οι πολιτιστικοί αιώνες που έχει διανύσει η ανθρωπότητα δηλώνουν πως τα τυχερά παιχνίδια ανήκουν στα εξελικτικά χαρακτηριστικά από τα οποία δεν μπορούμε να απαλλαγούμε.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το αληθινό νόημα των Άγιων Ημερών, βίωσαν με ευλάβεια και κατάνυξη, οι πιστοί που μετείχαν στην τελετή της Αναστάσεως στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Λαγκάδας, ένα μοναστήρι δυτικά της Μάρπησσας, στην ορεινή περιοχή της Λαγκάδας, το οποίο χρονολογείται από τον 17ο αιώνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε τα μεσάνυχτα του Μ. Σαββάτου, η Ανάσταση του Κυρίου στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos