Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024 - Psts.gr

Βάσει των σχετικών διατάξεων του άρθρου 75 του Ν.3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν.4555/2018 και συμπληρώθηκε από το άρθρο 9 του Ν.5056/6-10-2023( ΦΕΚ Τεύχος Α΄163/6-10-2023) με θέμα: «αναμόρφωση του συστήματος διακυβέρνησης οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού ….» και ισχύει ,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώθηκε ένα τετραήμερο εκδηλώσεων, που διοργανώθηκε από τον Α.Ο. Ποσειδώνας Τήνου, με τη στήριξη του Δήμου Τήνου, που ανέδειξε τη σημασία του αθλητισμού ως μέσο ένταξης και ίσων ευκαιριών για όλους, παρουσιάζοντας το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης με αμαξίδιο σε σχολεία και στο σωματείο «Έχουμε Δικαίωμα».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, συγκροτείται 9μελές Συντονιστικό Πολιτικό Κέντρο, στο οποίο θα μετέχουν οι:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ρόλος του Business Developer βρίσκεται στο επίκεντρο της Coca-Cola Τρία Έψιλον και αποτελεί μια θέση όπου βλέπεις άμεσα το αντίκτυπο της δουλειάς σου καθημερινά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Miss Υφήλιος 2024: Πανέτοιμη να διεκδικήσει τον τίτλο η Χριστιάννα Κατσιέρη

Κατηγορία LIFESTYLE

Η υποβάθμιση των υπηρεσιών προς τους κατοίκους των νησιών είναι άμεσα συνδεδεμένη και με την συνεχιζόμενη υποστελέχωση της Περιφέρειας, όπου το προσωπικό της μειώνεται διαρκώς τα τελευταία χρόνια, χωρίς να ανακόπτεται αυτή η πορεία από δραστικές παρεμβάσεις της Περιφερειακής Αρχής στην κυβέρνηση για μόνιμες προσλήψεις στο ύψος των αναγκών της.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εορτάστηκε πανηγυρικά η «Ημέρα της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου, βάσει της υπ’ αριθμ.ΣΟΧ. 4/2024 Ανακοίνωσης, θα προβεί στην πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την κάλυψη αναγκών με αντίτιμο στο Δήμο Πάρου και συγκεκριμένα ενός (1) Μάγειρα ΔΕ για τις ανάγκες λειτουργίας των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του νησιού μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ελλιπής Μαρπησσαικός πήγε στη Νάξο με πολλούς νεαρούς παίκτες και ατύχησε να βρεθεί αντίπαλος στο πρώτο του παιχνίδι με τον Κώστα Μανωλά.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πάρου σας προσκαλεί σε Ημερίδα με θέμα «Αμπελουργικές και Οινοποιητικές παρεμβάσεις για την Βελτίωση των Ερυθρών Οίνων της Πάρου» στα πλαίσια του έργου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΩΝ ΟΙΝΩΝ ΠΟΠ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ - Μ16ΣΥΝ2-00139» (Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 - Υπομέτρο 16.1 – 16.2 - Δράση 2), που υλοποιείται από την Επιχειρησιακή Ομάδα ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos