Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 - Psts.gr

Στην συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας που έλαβε χώρα την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας που έλαβε χώρα την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας οι τοπικοί σύμβουλοι ψήφισαν ομόφωνα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που ήρθαν προς συζήτηση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τη συμμετοχή δεκάδων πολιτών και εκπροσώπων όλων των τοπικών φορέων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου η επιμορφωτική

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 14:42

Διακομιδές στις κυκλάδες

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίες έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, για περιστατικό προσάραξης στη βραχονησίδα ''ΛΑΖΑΡΟΝΗΣΙ'' Ορνού Μυκόνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Ι. Κωβαίος επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου, όπου συναντήθηκε με τον Υπαστυνόμο Α΄, κ. Γιάννη Αντωνόπουλο, ο οποίος εκτελεί χρέη διοικητού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερωθήκαμε σχετικά με τα στοιχεία των αφίξεων της καλοκαιρινής περιόδου στη Νάξο, όπου σημειώνεται αύξηση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 30 & 31 Αυγούστου 2014 πραγματοποιήθηκε στην Ιτέα το Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Συλλόγων που προετοιμάζονται στη θάλασσα.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 13:58

Νάξος: Συναντήσεις Δημάρχου

Την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης , συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos