Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015 - Psts.gr

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β' 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 17η Νοεμβρίου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για παρεμβάσεις που θα καταστήσουν το οδικό δίκτυο των νησιών ασφαλέστερο και πιο λειτουργικό, ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε εργολαβική σύμβαση για την «Σήμανση – ασφάλεια οδικού δικτύου ν. Κέας, Κύθνου, Σύρου, Πάρου, Τήνου, Μυκόνου» έναντι συνολικού προϋπολογισμού 557.999,99 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μόνο που έχει καταφέρει είναι να εντείνει την αβεβαιότητα, να "φρενάρει" την αποκλιμάκωση της ανεργίας, που είχε επιτευχθεί και τελικά, να οδηγήσει την αγορά εργασίας σε μαρασμό. Νέο κύμα απολύσεων αποκαλύπτει η "ΕΡΓΑΝΗ" Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλγος Σίφνου και το κέντρο αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Νικαίας, σε συνεργασία με το Περιφερεικό ιτρείο Σίφνου, σε καλούν να γίνεις για ακόμα μια φορά μέτοχος της χαράς και της ικανοποίησης που δίνει η εθελοντική αιμοδοσία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 12-11-2015 νυχτερινές ώρες συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμούπολης ένας 30χρονος ημεδαπός γιατί οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο υπό την επήρεια μέθης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 12-11-2015 το πρωί συνελήφθησαν στην Ίο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών δύο ημεδαποί ηλικίας 50 και 59 ετών, γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες σε ακίνητο ιδιοκτησίας τους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 11-11-2015 το βράδυ συνελήφθησαν στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας δύο 26χρονοι υπήκοοι Μαλαισίας, γιατί προέβαιναν σε αγορές με χρήση πλαστών πιστωτικών καρτών. Στην κατοχή τους βρέθηκαν μεταξύ άλλων -37- πλαστές
πιστωτικές κάρτες, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου, σε εκτέλεση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει, μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2015, προτάσεις για την αξιοποίηση του δημοτικού κτιρίου, πρώην Κοινοτικού ξενώνα, που βρίσκεται στη θέση «Πιπέρι» της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας Δήμου Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεννόηση του Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκου με τις ισπανικές αρχές , για την διοργάνωση ενός ακόμη μεγάλου πολιτιστικού γεγονότος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos