Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2016 - Psts.gr

Στις 8 Ιανουαρίου, ημέρα Παρασκευή, το Αιγαίο έγραψε Ιστορία ή αν προτιμάτε Στο Αιγαίο γράφτηκε Ιστορία! Στο Hilton λοιπόν της Αθήνας κι εν μέσω της μεγάλης επιχειρηματικής έκθεσης ATHENS MONEY SHOW 2016, γράφτηκε το πρώτο κεφάλαιο της ζωής του ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ή αλλιώς όπως θα συνηθίσετε όλοι να αποκαλείτε, AEGEAN MEDIA.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλαγές στους βασικούς μισθούς, στα κλιμάκια και στα επιδόματα από την 1-1-2016 για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους προβλέπει εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών για την εφαρμογή του νέου μισθολογίου. Η επανακατάταξη των υπαλλήλων στις νέες μισθολογικές κλίμακες θα γίνει με βάση τα χρόνια προϋπηρεσίας μέχρι τις 31-12-2015.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια κληρονομιά ύψους αρκετών χιλιάδων ευρώ έφερε ο... Άγιος Βασίλης στους 250 υπαλλήλους ενός εργοστασίου στο Μπόντιο Λομνάγκο, στις ιταλικές Άλπεις: ο καθένας τους έλαβε μια επιταγή με το ποσό που του αντιστοιχούσε από το 1,5 εκατομμύριο που τους κληροδότησε ο ιδρυτής της μονάδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπέρ της αυστηροποίησης της νομοθεσίας που αφορά τις απελάσεις προσφύγων που έχουν αιτηθεί άσυλο στη χώρα, αλλά καταδικάζονται από γερμανικά δικαστήρια για διάφορα αδικήματα, ακόμη και αν η καταδίκη αυτή είναι με αναστολή, ταχθηκε σήμερα η καγκελάριος της Γερμανίας, Άγγελα Μέρκελ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos