Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2017 - Psts.gr

Για μία ακόμη ημέρα το στοιχηματικό πρόγραμμα είναι "γεμάτο", ξεχωρίζει αναμφίβολα το μεγάλο ντέρμπι στη Serie A ανάμεσα στη Νάπολι και τη Γιουβέντους, έχουμε επιλέξει δύο ακόμη αναμετρήσεις από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, ενώ από το μενού δε θα μπορούσε να λείπει και η Euroleague.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 30-11-2017 το πρωί συνελήφθησαν στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου-Ερμούπολης, δύο 17χρονοι ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα), οι οποίοι ασκούσαν πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής. Επιπλέον, η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει και τους γονείς των κατηγορουμένων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προκηρύσσει διαγωνισμούς για την ανάδειξη αναδόχων κατασκευής έργων βελτίωσης, συντήρησης και αποκατάστασης ζημιών στο οδικό δίκτυο της Νάξου, συνολικού προϋπολογισμού δημοπράτησης 710.910 ευρώ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Σάββατο και την Κυριακή 25 & 26 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η 1η αγωνιστική του Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Πάρου για την περίοδο 2017 - 2018 με τους αγώνες Α.Ο. Πάρου – Π.Σ. Αγκαιριάς και ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός – ΑΜΕΣ Νηρέας που διεξήχθησαν στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου και στο Δημοτικό Γήπεδο Μάρπησσας αντίστοιχα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε μία κρίσιμη καμπή για το νησί μας, είναι τουλάχιστον ατυχές για κάποιους από τους εργαζόμενους, να προσπαθούν να ανοίξουν μέτωπο με το δήμο και την εκλεγμένη διοίκηση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπεγράφη πρόσφατα η εργολαβική σύμβαση με την ανάδοχη Τεχνική Εταιρεία για την αξιοποίηση της χρηματοδότησης που έλαβε ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, προκειμένου να προβεί στη συντήρηση και επισκευή των σχολικών κτιρίων του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπάρχει ακόμη αρκετή απόσταση που πρέπει να διανυθεί για την ανάκαμψη της οικονομίας, υποστηρίζει ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπορεί ο δείκτης Οικονομικού Κλίματος τον Νοέμβριο να παρέμεινε αμετάβλητος σύμφωνα με τη μηνιαία έρευνα του ΙΟΒΕ ωστόσο τα ελληνικά νοικοκυριά δεν... ατενίζουν το μέλλον με ιδιαίτερη αισιοδοξία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης, το οποίο θα μπορεί παρακολουθώντας τις αναρτήσεις, τα βίντεο και τα σχόλια των χρηστών να εντοπίζει εκείνους που έχουν σοβαρές τάσεις αυτοκτονίας, θα χρησιμοποιήσει το Facebook.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos