Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 - Psts.gr

Ολοένα και περισσότερα σχολεία βάζουν λουκέτο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το Σκοπιανό. Στη Νάξο, εκτός από το 1ο Γυμνάσιο Νάξου, υπό κατάληψη τελούν τρία ακόμα σχολεία του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με δελτίο καιρού της Ε.Μ.Υ., ισχύει απαγόρευση απόπλου την Πέμπτη 29/11/18. Τα δρομολόγια των πλοίων της Blue Star Ferries θα διαμορφωθούν ως ακολούθως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιορτινή θα είναι η ατμόσφαιρα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Παροικίας, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30 – 19:00, όπου και θα στολιστεί το «Δέντρο των Ευχών»!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η 22η Δημόσια Κλήρωση για τις συναλλαγές Οκτωβρίου 2018 από την ΑΑΔΕ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με σεβασμό στις ανάγκες και την ασφάλεια των ΑμεΑ και με στόχο την ανάπτυξη τουρισμού ειδικών απαιτήσεων για την προσέλκυση επισκεπτών-ατόμων με αναπηρίες, ο Δήμος Άνδρου διεκδίκησε και διασφάλισε τη συμμετοχή του στο πρωτοποριακό πρόγραμμα για την αναβάθμιση προσβασιμότητας σε παραλίες για άτομα με κινητικές αναπηρίες ή με περιορισμένη κινητικότητα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακόμα ένα από τα πλέον σημαντικά και απαραίτητα μεγάλα έργα υποδομών για τη Μύκονο, μπαίνει στην τελική ευθεία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με δικό της περίπτερο στην 4η Grecka Panorama & Greek Food Show στη Βαρσοβία η ΠΝΑΙ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έργο κρίσιμης σημασίας για την βιώσιμη ανάπτυξη της Σαντορίνης, που κατά τους καλοκαιρινούς μήνες καλείται να εξυπηρετήσει πάνω από 85.000 επισκέπτες ημερησίως

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 28-11-2018 συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 37, 47 και 47 ετών γιατί προέβαιναν κατά περίπτωση σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θανάσιμος τραυματισμός ατόμου στη Σαντορίνη:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos