Τρίτη, 15 Μαϊος 2018 - Psts.gr

Σείστηκε από δυνατά χειροκροτήματα η κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ΕΠΑΛ στην Παροικία της Πάρου, όταν στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Μουσικές Αναμνήσεις από τη Μικρά Ασία» (13/5/2018) και της τίμησης του διεθνούς μπασκετμπολίστα Δημήτρη Διαμαντίδη με το Σταυρό της Εκατονταπυλιανής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος αναφέρθηκε στην ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, με αφορμή την ανάδειξη του γηραιότερου ελαιόδεντρου στη Νάξο, που χρονολογείται τουλάχιστον 5.000 ετών, πραγματοποίησε εκδήλωση- ομιλία, με θέμα «Αναδρομή στην ιστορία της ελαιοκαλλιέργειας: Το προμινωικό δέντρο της Νάξου, στη Βρύση Αδησαρού».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα όχημα βαρέως τύπου, πιθανότατα φορτηγό, πήρε σύμφωνα με πληροφορίες μας «παραμάζωμα» το πρωί της Τρίτης 15 Μαΐου, ένα ταχυδρομικό κουτί στις Καμάρες Πάρου που ήταν εγκατεστημένο στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Καμαρών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου επιδεικνύοντας εμπράκτως τη φροντίδα της για τα νησιά και τις υποδομές τους, ιδιαιτέρως δε στον κρίσιμο τομέα της εκπαίδευσης, χρηματοδοτεί ή εκτελεί, σε περίπτωση τεχνικής αδυναμίας των Δήμων, έργα επισκευής και συντήρησης των σχολικών μονάδων, προκειμένου να εξασφαλισθούν οι καλύτερες συνθήκες κατά την εκπαιδευτική διαδικασία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 14-05-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 34χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -10,8- γραμμαρίων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμφανείς οι προσωπικές αιχμές στην αντιπαράθεση που έχει ανοίξει -ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα-, μεταξύ περιφερειακής αρχής και παρατάξεων της μειοψηφίας, όπως και των ανεξάρτητων περιφερειακών συμβούλων, που βολεύουν τελικά στη συγκάλυψη της στρατηγικής τους ταύτισης στην αντιλαϊκή πολιτική που υποστηρίζουν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρίτη (15/05) σήμερα, το κουπόνι εμπεριέχει λίγες αναμετρήσεις που αξίζουν την προσοχή μας, έτσι έχουμε ξεχωρίσει μόλις δυο επιλογές από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της ημέρας και μια επιλογή από αυτό του μπάσκετ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Απεργία διάρκειας 24 ωρών αποφάσισε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, για την Τετάρτη 30 Μαΐου, συμμετέχοντας στην απεργία που εξήγγειλε η ΓΣΕΕ, καταγγέλοντας παράλληλα ότι «η συνεχιζόμενη και διογκούμενη αδιέξοδη και ανάλγητη συμπεριφορά της Κυβέρνησης και των Δανειστών δεν αφήνουν περιθώρια για άλλες επιλογές».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Για να πετύχουμε το πρωτογενές πλεόνασμα επιβαρύναμε υπέρ του δέοντος τμήματα της κοινωνίας» ομολόγησε ο υπ. Οικονομικών σε συνέντευξή του στη FAZ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι επιστήμονες ανέλυσαν ξανά τα ευρήματα για έναν τεράστιο πίδακα νερού που είχε καταγραφεί από το 1997

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos