Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 - Psts.gr

Το NBA έβγαλε... μεζούρα και μέτρησε την απόσταση από την οποία πήδηξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για να κάνει ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, “αντιγράφοντας” -εν ώρα αγώνα- τον τεράστιο, Μάικλ Τζόρνταν.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ένας καθεδρικός ναός, ένα θαύμα αρχιτεκτονικής επινοητικότητας και καλλιτεχνικής πρωτοπορίας που όμοιό του δεν είχε γνωρίσει μέχρι τότε ο κόσμος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μακρόν: Αποφύγαμε τα χειρότερα - Αισιόδοξο μήνυμα και από την Πυροσβεστική - Μάχη για να σωθούν τα έργα τέχνης - Κάηκε και κατέρρευσε η ξύλινη οροφή και το ένα κωδωνοστάσιο, ενώ η πυρκαγιά επεκτάθηκε στον έναν πύργο - Μόλις την Πέμπτη μετακινήθηκαν για συντήρηση και καθαρισμό του χώρου 16 θρησκευτικά αγάλματα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγέλλουμε τους προβοκάτορες που με ανεξίτηλο σπρέι κατέστρεψαν την ενδεικτική πινακίδα του έργου αντικατάστασης του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Κώστου- Παροικιάς και που το χέρι τους και το άρρωστο μυαλό τους το έχουν εφοδιάσει εκείνοι που «φτιάχνουν» το κλίμα της τρομοκρατίας των τελευταίων ημερών .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατασχέθηκαν -1.250- πακέτα τσιγάρων χωρίς ειδική ταινία φορολόγησης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός στη γαλλική πρωτεύουσα έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε στην Παναγία των Παρισίων - Δείτε τη στιγμή της κατάρρευσης του καμπαναριού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μ. ΠΕΜΠΤΗ 25/04/19 & Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/04/19 :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Μινωικές Γραμμές γνωστοποιούν στο επιβατικό κοινό ότι την Μ. Τρίτη 23 Απριλίου 2019, το υπερσύγχρονο High Speed Catamaran SANTORINI PALACE θα πραγματοποιήσει έκτακτο δρομολόγιο με αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά και με τελικό προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου, εκτελώντας τη γραμμή Πειραιάς-Σύρος-Μύκονος-Πάρος-Νάξος-Ίος-Σαντορίνη-Ηράκλειο, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για μεγάλη καταστροφή κάνει λόγο ο δήμαρχος του Παρισιού - Η φωτιά φέρεται να ξέσπασε σε σημείο που διεξάγονταν εργασίες συντήρησης - Κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος η οροφή και το ένα κωδωνοστάσιο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμική δόνηση 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στα Δωδεκάνησα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos