Δευτέρα, 09 Μαϊος 2022 - Psts.gr

Την ανάγκη να περάσει σταδιακά η Ναυτιλία, «από την τρέχουσα αβεβαιότητα, σε ένα προβλέψιμο περιβάλλον που θα καθοδηγεί τις μελλοντικές επενδύσεις και θα διασφαλίζει ότι θα αποδώσουν τα προσδοκώμενα οφέλη για το περιβάλλον», επεσήμανε Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, μιλώντας στο 1o Ελληνοκυπριακό Business Summit, με θέμα τον δρόμο προς την απανθρακοποίηση του Ναυτιλιακού κλάδου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμό έχει προκαλέσει στη χώρα μας η εμφάνιση του φονικού μύκητα Candida Auris και μάλιστα στην Πάτρα έχουν καταγραφεί και θάνατοι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια θέση στον τουριστικό χάρτη της Αθήνας αναζητούν μεγάλες διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες και έλληνες επιχειρηματίες, που επενδύουν κυρίως σε τετράστερα και πεντάστερα ξενοδοχεία με… φόντο την Ακρόπολη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ότι την Τρίτη 10 Μάιου 2022, θα υπάρξει διακοπή νερού από τις 07:00 μέχρι τις 14:00 στην περιοχή του Έλητα και στην περιοχή από το Νεκροταφείο μέχρι την Δεξαμενή των Αγ. Αναργύρων Παροικιάς, λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΔΜΗΕ Μάνος Μανουσάκης θεμελίωσε σήμερα τον Υποσταθμό Υψηλής Τάσης στον Μονόλιθο Σαντορίνης από κοινού με τους αναδόχους του έργου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Αθηναίων μέσω του Athens Culture Net φέρνει τον πολιτισμό στις γειτονιές της Αθήνας, διοργανώνοντας και υλοποιώντας πολιτισμικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο, από τις 12 έως και τις 29 Μαΐου, στην περιοχή της Κυψέλης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο τελικό στάδιο η επεξεργασία του νέου Προεδρικού Διατάγματος, βάσει του οποίου με το νέο Προσοντολόγιο-Κλαδολόγιο ορίζονται, πλέον, ενιαία οι κατηγορίες, οι κλάδοι και οι ειδικότητες καθώς και τα τυπικά προσόντα για θέσεις στο Δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το αναπάντεχο εύρημα για τον κορονοϊό έρχεται από νέα έρευνα Αμερικανών επιστημόνων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Μέσα στις επόμενες ημέρες, ίσως και μέσα στην εβδομάδα, θα εκδοθούν τα οριστικά αποτελέσματα του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ για 25.000 ανέργους, σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μαρία Σάκκαρη ανέβηκε μία θέση και πλέον βρίσκεται στο Νο 4 της παγκόσμιας κατάταξης με 4.596 βαθμούς, στον σχετικό πίνακα της WTA. Στην κορυφή, παρέμεινε η Ιγκα Σφιάτεκ με 7.061 βαθμούς, ενώ στην δεύτερη θέση, επανήλθε η Τσέχα, Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα (5.011β) και στην τρίτη, υποχώρησε η Ισπανίδα, Πάολα Μαντόσα (4.720β).

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos