Τρίτη, 02 Αυγούστου 2022 - Psts.gr

Μια «εκρηκτική», μεγάλη συναυλία, έδωσαν στην Παροικία στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους το βράδυ της Τρίτης 2 Αυγούστου, οι αγαπημένοι καλλιτέχνες Ευρυδίκη και Μύρωνας Στρατής

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η έγκριση του προγράμματος «Μεταφορές 2021 – 2027» από την ΕΕ, σηματοδοτεί μια πολύ μεγάλη επιτυχία της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι τυχεροί αριθμοί λοιπόν, στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 8, 26, 30, 34, 39 και Τζόκερ το 8.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνω από 20 υπερπτήσεις από κινεζικά μαχητικά - Το Πεκίνο θα «περικυκλώσει» το νησί για... στρατιωτικά γυμνάσια - «Έχει το δικαίωμα να προστατεύσει την εδαφική της ακεραιότητα» λέει η Μόσχα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από την εξωτική Λατινική Αμερική μέχρι και τη δική μας Κρήτη όπου και φύεται, το αβοκάντο έχει ήδη κερδίσει μια θέση στη διατροφή των χορτοφάγων, με καλές προοπτικές να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι όσων θέλουν να θωρακίσουν την υγεία της καρδιάς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέντε αγώνες διεξάγονται την Τρίτη (2/8) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε μία εβδομάδα είναι προγραμματισμένες οι ρεβάνς για την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν ο γιος ή η κόρη σας ασχολείται με το ποδόσφαιρο ερασιτεχνικά και η θέση που παίζει είναι αυτή του τερματοφύλακα, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν ορισμένα εξτρά αξεσουάρ που χρειάζεται ένας τερματοφύλακας κατά την διάρκεια ενός παιχνιδιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορονοϊό (COVID-19). Τα δεδομένα αφορούν την εβδομάδα αναφοράς ISO 30/2022 (25 Ιουλίου 2022 - 31 Ιουλίου 2022).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Χρυσές» είναι οι τιμές πώλησης των πολυτελών εξοχικών κατοικιών στα δημοφιλής νησιά των Κυκλάδων, και ειδικότερα στην Πάρο, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos