Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2023 - Psts.gr

Μια νέα ανώδυνη, μη επεμβατική μέθοδο για τη διάγνωση παθήσεων του προστάτη και τα οφέλη της αναλύει ο κ. Δημήτριος Καϋμενάκης, Ακτινοδιαγνώστης, Διευθυντής Τμήματος Ιατρικών Απεικονίσεων στο Metropolitan General

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κρίσιμη κατάσταση, στην εντατική, με κορωνοϊό νοσηλεύεται 11χρονος στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το κοκτέιλ ιώσεων και covid φέρνει αρρυθμία στο Σύστημα Υγείας, με τους ειδικούς να επισημαίνουν ότι ακόμα το κύμα δεν έχει φτάσει στην κορύφωση του. Όπως εκτιμούν, αυτό θα πραγματοποιηθεί προς τα μέσα Φεβρουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Survivor επιστρέφει την Κυριακή 8/1 με την All Star εκδοχή του μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ (δείτε το trailer αλλά και ποιο θα είναι το πρώτο έπαθλο) και εμείς ήδη έχουμε τα πρώτα spoilers.

Κατηγορία LIFESTYLE

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, ηι παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ενέκρινε για χρήση το πρώτο εμβόλιο στον κόσμο για μέλισσες, αυξάνοντας τις ελπίδες για ένα νέο όπλο κατά των ασθενειών που καταστρέφουν συστηματικά τις αποικίες των εντόμων αυτών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2023 15:36

Έρχεται το Market Pass με ΑΦΜ στο gov.gr

Έρχεται το Market Pass καθώς σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις για την κάρτα αγορών, με το ΑΦΜ μας στο gov.gr - Ποια είναι τα «SOS» και οι «παγίδες» στο έκτακτο βοήθημα που δίνει η κυβέρνηση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οριστική είναι η απόφαση της κυβέρνησης να δημιουργηθεί φράχτης 140 χιλιομέτρων στον Έβρο, όπως δήλωσε ο υπουργός προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ώρα που ο πόλεμος στην Ουκρανία και η ενεργειακή κρίση που προκαλεί έχουν αναγκάσει πολλές χώρες ανά τον κόσμο να κάνουν βήματα πίσω στην απεξάρτησή τους από τα ορυκτά καύσιμα, ο πλανήτης εκπέμπει διαρκώς σήματα κινδύνου, δείχνοντας ότι οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στο σημείο όπου δεν θα είναι αναστρέψιμη πλέον η κλιματική αλλαγή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από την επόμενη εβδομάδα και θα είναι χειμωνιάτικο, καθώς μετά τις υψηλές θερμοκρασίες της τελευταία εβδομάδας, αναμένονται βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos