Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2024 - Psts.gr

Μία μυστήρια υπόθεση θανάτου στα Ιωάννινα ερευνούν οι αστυνομικές Αρχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Θέατρο Αρχίλοχος του Πάρκου Πάρου παρουσιάζει τη μουσική παράσταση  "25 χρόνια Εισβολέας"  στις 19 Αυγούστου  στις 21.00

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ηλίας, Εισβολέας,Λιάκος,Είσβο

Τα πολλά “πρόσωπα” ενός από τους κορυφαίους Έλληνες rappers δεν χρειάζονται συστάσεις. Προερχόμενος από την hip hop μάνα της Αθήνας, το Γαλάτσι, ήταν εκεί από την αρχή δίνοντας φωνή σε μια ολόκληρη γενιά.

Ο Εισβολέας ανεβαίνει φέτος στη σκηνή γιορτάζοντας τα 25 χρόνια παρουσίας του στη μουσική!

Με φουλ μπάντα και την ξεσηκωτική ενέργεια που γνωρίζουμε, στήνει κάθε φορά ένα αξέχαστο live, όπου η ραπ παντρεύεται με το ρεμπέτικο,τα μπλουζ και τις μουσικές της Μεσογείου.

Με εύστοχες ρίμες και μερακλίδικα ρεφρέν, O Λιάκος εξελίσσεται διαρκώς. Πιάνει το τέμπο της εποχής και προχωρά μπροστά.

Σταθερά επίκαιρος, ποτέ εφησυχασμένος, πάντα δημιουργικός.

Προπώληση εισιτηρίων


Ηλέκτρονική προπώληση: Ticket Services

Τιμή:
20€

Παροικιά Βιβλιοπωλείο "Αναγέννηση"

Νάουσα Κατάστημα "Ταντάνης"

Μάρπησσα Ζαχαροπλαστείο "Νικήτας"

The theatre Archilochos of Paros Park presents the music performance "25 years Eisvoleas" on August 19th at 21:00

A few words about the performance:

Ilias, Eisvoleas , Liakos, Eisvo

The many "faces" of one of the leading Greek rappers needs no introduction. Hailing from the hip hop mother of Athens,Galatsi, he has been there since the beginning giving voice to an entire generation.

Eisvoleas takes the stage this year celebrating 25 years of presence in music!

With a full band and the rousing energy we know, he sets every time an unforgettable live, where rap marries with rebetiko, blues and the music of the Mediterranean Sea.

With apt rhymes and catchy choruses Liakos is constantly evolving. He catches the tempo of the time and moves forward.

Constantly relevant, never complacent, always creative.

 


Online presale: Ticket Services

Ticket Sales Points

Price: 20€

NAOUSSA: TANTANIS

PARIKIA: ANAGENNISI bookstore

MARPISSA: NIKITAS pastry shop

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει ότι την Παρασκευή 16-8-2024, σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που συντάσσει η Διεύθυνση Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ο κίνδυνος για την εκδήλωση πυρκαγιών στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου - Π.Ε. Κυκλάδων είναι πολύ υψηλός (Κατηγορία κινδύνου 4) και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας-επιφυλακής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισχυροί βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες συνθέτουν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ καιρού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για ασφαλή πρόσβαση στα νησιά, για αναβάθμιση των λιμενικών υποδομών και για την ενίσχυση της εδαφικής και κοινωνικής συνοχής, εντάσσονται στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας 17 λιμενικά έργα συνολικού προϋπολογισμού 110 εκατομμυρίων ευρώ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκπληξη η έκθεση φωτογραφίας «Τα Εκκλησιαστικά Όργανα της Ελλάδας» με το σύνολο των εκκλησιαστικών οργάνων που υπάρχουν στη χώρα μας σε ναούς, καθώς και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στη σύλληψη του πλοιάρχου του “SAONISOS” προχώρησαν οι Λιμενικές Αρχές, μετά το περιστατικό στο λιμάνι της Άνδρου όπου επιβάτες και πλήρωμα κινδύνευσαν να πέσουν στη θάλασσα.


Εξελίξεις υπάρχουν για το περιστατικό που σημειώθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, στο λιμάνι του Γαυρίου, στην Άνδρο, όπου επιβάτες και πλήρωμα του πλοίου “SAONISOS” κινδύνευσαν να πέσουν στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, τις πρώτες πρωινές ώρες -όταν το πλοίο “έδεσε” στο λιμάνι της Καρύστου- συνελήφθη ο πλοίαρχος.

Η σύλληψή του έγινε με βάση του άρθρο 291 του Ποινικού Κώδικα περί επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία των πλοίων.

Αναμένεται, δε, σχετική ανακοίνωση από το Λιμενικό Σώμα.

Το χρονικό
Όλα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης, μετά από σχετικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας. Σε αυτό αποτυπώνονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες επιβατών και πληρώματος πλοίου να επιβιβαστούν για την αναχώρηση από το νησί των Κυκλάδων, κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Όπως διακρίνεται, επιβάτες και μέλη του πληρώματος προσπαθούν να βοηθήσουν έναν οδηγό ΙΧ αυτοκινήτου να εισέλθει εντός του πλοίου, όμως μάταια. Κι αυτό γιατί ο πλοίαρχος αποφασίζει να σηκώσει τη μπουκαπόρτα και το πλοίο να αναχωρήσει, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βρεθεί στο χείλος της προβλήτας.

Την ίδια ώρα, αρκετοί είναι αυτοί που διακρίνονται να πηδούν, στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή, εντός του πλοίου, διακινδυνεύοντας τις ζωές τους.

Κατόπιν επικοινωνίας του NEWS 24/7 με το Λιμενικό Σώμα, έγινε γνωστό πως κατά τη διαδικασία φόρτωσης του πλοίου (με σκοπό να συνεχίσει το δρομολόγιό του προς την Κάρυστο) επικρατούσαν θυελλώδεις άνεμοι που είχαν ως αποτέλεσμα το πλοίο να μην μπορεί να κρατηθεί στην προβλήτα.

Ο πλοίαρχος έκρινε, λοιπόν, ότι για την ασφάλεια των επιβατών και του πληρώματος έπρεπε να συνεχίσει το δρομολόγιο, καθώς δεν μπορούσε να επιστρέψει και να δέσει ξανά ούτως ώστε να επιβιβαστούν τόσο το αυτοκίνητο που διακρίνεται στο βίντεο όσο και κάποιοι επιβάτες που δεν είχαν προλάβει.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, συνολικά 3 οχήματα και 7 επιβάτες δεν κατάφεραν να επιβιβαστούν, για τους οποίους μερίμνησε μεριμνήσει η εταιρεία προκειμένου να διανυκτερεύσουν και να αναχωρήσουν για τον προορισμό τους την Παρασκευή.

Το ευτύχημα είναι πως από το περιστατικό δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός.

Το σοκαριστικό βίντεο με τους χειρισμούς του πλοιάρχου

Δείτε το βίντειο εδώ:

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκκληση σε Ρωσία και Ουκρανία να τερματίσουν τον πόλεμο απηύθυνε ο Αλεξάντερ Λουκασένκο, καθώς συνεχίζεται η εισβολή των ουκρανικών δυνάμεων στο Κουρσκ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, σε συνεργασία με Κλιμάκιο Ειδικών Δράσεων και Ο.Π.Κ.Ε. Αθηνών και τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου KAGIA, διερευνήθηκαν και εξιχνιάσθηκαν δύο υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών στη Μύκονο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής: Ο Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής και Σπηλαιώτης (Λεύκες Πάρου, 2 Νοεμβρίου 1898 – Άγιο Όρος, 15 Αυγούστου 1959) κατά κόσμον Φραγκίσκος Κόττης. Γονείς του ήταν ο Γεώργιος και η Μαρία Κόττη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos