Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 - Psts.gr

Το F/B Anemos εισέρχεται στο λιμάνι της Σερίφου ερχόμενο από Κίμωλο, Μήλο και Σίφνο. Ο Cpt. Μανώλης Τρασάνης πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή αριστερόστροφη μανούβρα και δένει το πλοίο με ακρίβεια στο λιμάνι του νησιού. Ίσαλος 2024!F/B 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε απίθανες φωτογραφίες με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο από την αγαπημένη της παραλία στην Άνδρο και έγινε χαμός από σχόλια.

Κατηγορία LIFESTYLE

Το ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Δράσεις Ενημέρωσης, Επιμόρφωσης και Κατάρτισης», το οποίο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου επιμορφωτικών σεμιναρίων και ημερίδων για την περίοδο Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2024 .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤοΠολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώςσυμμετέχει στον φετινό εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ΕΗΠΚ), με θέμα«Ανιχνεύοντας Διαδρομές,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 14:30

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή εν πλω

Τις πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής της Χίου προέβησαν στη σύλληψη ενός 21χρονου αλλοδαπού (υπήκοος Αλβανίας) για παράβαση του άρθρου 372 του Π.Κ. (Κλοπή).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνατος Στρατευσίμου της ΠΑ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβγαζε πολλά κλείνοντας «ροζ» ραντεβού με ενδιαφερόμενους στην φθινοπωρινή Σαντορίνη μια νεαρή καλλονή, η οποία εμφανιζόταν ως «συνοδός» σε ιστοσελίδα του διαδικτύου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 13:52

Συλλήψεις σε Μύκονο και Τήνο

Σύλληψη ημεδαπού για ηχορύπανση στη Μύκονο Τ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτές τις μέρες στην Παροικία, εργασίες καθαρισμού του δικτύου όμβριων υδάτων οι οποίες πραγματοποιούνται από την ΔΕΥΑΠ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης λογοδοσίας της δημοτικής αρχής η οποία διεξήχθη την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, από την δημοτική σύμβουλο κα. Δώρα Σαρρή, τέθηκε ερώτημα σχετικά με την επάρκεια του σχολικού εξοπλισμού και την δυνατότητα αποκατάστασης φθορών και βλαβών στα σχολεία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos