
Parianotypos.gr
Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.
Πάρος – National Geographic Orion: Παρθενική άφιξη ενός κρουαζιερόπλοιου εξερεύνησης στο νησί (Bίντεο)
30 Μάι 2025Το πρωί της Πέμπτης 29 Μαϊου, αφίχθη στο λιμάνι της Πάρου για παρθενική φορά, το αυθεντικό κρουαζιερόπλοιο εξερεύνησης National Geographic Orion.
Κοινωνικά δίκαιη η πρόταση, στη βάση της ανάγκης προστασίας των ιδιοκτησιών και της ασφάλειας δικαίου
MEGA Stories: Α. Σκαραμαγκά - «Η διαμονή στην Πάρο για τους εργαζόμενους είναι πολύ ακριβή» (Βίντεο)
30 Μάι 2025Η Δώρα Αναγνωστοπούλου επισκέπτεται την Πάρο, σε μια αναζήτηση των αλλαγών που έχει φέρει η τουριστική άνθιση του νησιού.
ΥΠΕΞ Αιγύπτου: Η δικαστική απόφαση δεν αλλάζει σε τίποτα το καθεστώς της Μονής Σινά (βίντεο)
29 Μάι 2025Νέα τροπή παίρνει η δικαστική υπόθεση της Μονής Σινά μετά τη νυχτερινή αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών της Αιγύπτου, το οποίο, με δήλωση του εκπροσώπου του, ανέφερε ότι η δικαστική απόφαση δεν αλλάζει σε τίποτα το καθεστώς του ιστορικού μοναστηριού, που μετρά 15 αιώνες ζωής.
Η Δήλος στο προσκήνιο πολιτισμού και τουρισμού - Εκδήλωση στο Λονδίνο με επίτιμο ομιλητή τον Α. Φιορεντίνο
29 Μάι 2025Στο ρόλο του πολιτισμού ως μοχλού βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης και στο όραμα του ΕΟΤ για μια σύγχρονη τουριστική ταυτότητα με επίκεντρο την πολιτιστική εμπειρία, αναφέρθηκε ο γενικός γραμματέας του οργανισμού, Ανδρέας Φιορεντίνος, μιλώντας σε εκδήλωση με τίτλο «Delos: Intersections of Heritage and Innovation through Time and People», που πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαΐου στην ελληνική πρεσβευτική κατοικία στο Λονδίνο.
MEGA Stories με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου, νέο επεισόδιο, απόψε στις 00:00 στο MEGA.
Τούρκοι διακινητές, μετέφεραν με θαλαμηγό, μετανάστες, και μάλιστα τους αποβίβασαν στη Μύκονο.
Γιάννης Βρούτσης: «Το e-Kouros πλοηγός για το παρόν και το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού» (βίντεο)
29 Μάι 2025Παρουσιάστηκε η 2η Ετήσια Έκθεση της Ψηφιακής Πλατφόρμας e-Kouros, με συγκριτικά δεδομένα σε σχέση με το 2023, αλλά και αποτύπωση των αθλητικών εγκαταστάσεων της χώρας, για πρώτη φορά!
Με τη συμμετοχή πάνω από 650 μαθητών δημοτικών σχολείων,
Η GOLDENSTARFERRIES, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και θέλοντας να επιβραβεύσει έμπρακτα την προσπάθεια των υποψήφιων φοιτητών στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, θα προσφέρειγια ακόμα μία χρονιάτην φοιτητική έκπτωση 50% στις μετακινήσεις των