×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 - Psts.gr
Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 22:14

Διακομιδη 52χρονης από Μύκονο για Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε σήμερα,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος η εορτή του Αγίου Ανδρέα στο ομώνυμο μοναστήρι που είναι χτισμένο σε υψόμετρο εκατό μέτρων, βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013 έως και την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 θα βρίσκεται στο Περιφερειακό Ιατρείο Σίφνου παιδίατρος, ο οποίος "τοποθετήθηκε" στο νησί μας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 28-11-2013 το μεσημέρι καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πάρου ότι πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας άγνωστος δράστης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη χθες (29-11-2013) στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 25χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για υποκλοπή μεταφορικού έργου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αμερικανική εταιρεία WhiskyTree «χτίζει» από την αρχή την Αρχαία Αθήνα μέσα στον ψηφιακό κόσμο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στην αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της ελληνικής οικονομίας κατά 2 βαθμίδες προχώρησε ο οίκος Moody's αργά το βράδυ της Παρασκευής. Μάλιστα, διατηρεί σταθερές τις

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά, με στόχο την καλύτερη προετοιμασία για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμερικανοί ερευνητές ανέπτυξαν μια νέα τεχνολογία που επιτρέπει σε μια κάμερα να τραβά πολύ καθαρές φωτογραφίες ακόμα και μέσα σε σχεδόν απόλυτο σκοτάδι.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Κοινή σύσκεψη του Αντιπεριφερειαρχη Κυκλάδων με αντικείμενο την ανάπτυξη του εκπαιδευτικού τουρισμού σε συνεργασία με Πανεπιστήμια της Ρωσίας στο νησί της Σύρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos