Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016 - Psts.gr

Μπορεί οι περισσότεροι να θεωρούν ότι τα κονδυλώματα είναι γυναικεία υπόθεση ωστόσο τα στοιχεία δείχνουν ότι τα κονδυλώματα και στους άντρες είναι ένα συχνό φαινόμενο. Παρά το γεγονός ότι τα κονδυλώματα παρουσιάζονται κυρίως δύο με τρεις μήνες μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, στην πραγματικότητα η νόσος είναι παρούσα όλες τις εποχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τα στοιχεία του μετεωρολογικού σταθμού Πάρου, ιδιοκτησίας Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, έχουμε τα ακόλουθα στοιχεία μηνιαίου αλλά και τετράμηνου υετού από Οκτώβριο μέχρι και 18 Ιανουαρίου 2016.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η συνάντηση των πολιτιστικών συλλόγων του Ιανο υαρίου θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 26 Ιανουαρίου και ώρα 9:00μμ στο κτήριο της κοινότητας Λευκών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι δράστες εντοπίστηκαν, από κλιμάκιο αστυνομικών σε δυσπρόσιτη περιοχή του νησιού, όπου κρυβόταν προκειμένου να διαφύγουν τη σύλληψη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016 17:26

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Θήρα

Στις 17-01-2016 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ένας 27χρονος ημεδαπός, γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή του 7 γραμμάρια κοκαΐνης. Επιπλέον σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις Κυκλάδες, υπάρχουν 5.080 τουριστικά καταλύματα ενοικιαζομένων δωματίων (το 21% πανελλαδικά, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Τουρισμού).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών, κατέθεσε στη Βουλή ο Βουλευτής Ημαθίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, την οποία συνυπογράφουν 36 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, θέτοντας συγκεκριμένα ζητήματα για τη διεύρυνση της χρήσης πλαστικού χρήματος και τα κίνητρα που πρέπει να υπάρχουν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην προέγκριση δημοπράτησης του έργου «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ στην θέση Φανερωμένη Δήμου Τήνου», συνολικού προϋπολογισμού 84.189,00 ευρώ, προέβη ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Πάρου σας προσκαλούν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 31 Ιανουαρίου και ώρα 11:00π.μ. στην αίθουσα του Π. Σ. «Αρχίλοχος».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αφορμή την συνέντευξη , που παραχώρησε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ. κ. Φρέρης στη ραδιοφωνική εκπομπή " Αλήθεια της Χίου", και στον δημοσιογράφο κ. Σταυρακάκη Δημήτρη, θα ήθελα να σταθώ σε και να σχολιάσω - καυτηριάσω κάποια σημεία - τοποθετήσεις του Προέδρου κ. Φρέρη ,όπου μου έκαναν ιδιαίτερη και αλγεινή εντύπωση.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos