Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 - Psts.gr

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πειραιά, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Τ/Χ ''SEA JET 2'' Ν.Π. 10571 για περιστατικό μηχανικής βλάβης (πιθανόν εμπλοκή ξένου αντικειμένου) στον υδροπροωθητήρα της μίας εκ των τεσσάρων συνολικά κύριων μηχανών του, κατά την εκτέλεση εγκεκριμένου δρομολογίου από λιμένα Σερίφου προς λιμένα Πειραιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για παράνομη επιβατική μεταφορά συνελήφθη ένας οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στο νέο λιμένα Μυκόνου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε,πρωινέςώρες σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Πάρος πρόκειται να γίνει από τις 11 - 15 Ιουλίου 2018, διεθνές επίκεντρο του παγκόσμιου windsurfing καθώς στην Πούντα, στο στενό μεταξύ Πάρου και Αντιπάρου, κορυφαίοι αθλητές από ολόκληρο τον κόσμο αλλά και την Ελλάδα θα πάρουν μέρος στον αγώνα SLALOM "PAROS WIND ODYSSEY" στο πλαίσιο της διοργάνωσης International Windsurfing Tour η οποία έχει για πρώτη φορά σταθμό της την Ελλάδα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 11-07-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 34χρονος ημεδαπός, διότι στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. επιβάτες, έναντι αμοιβής (κόμιστρο).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τετάρτη (11/07) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς εκτός από τον ημιτελικό του Μουντιάλ ανάμεσα σε Κροατία και Αγγλία, υπάρχουν κι αρκετές αναμετρήσεις από τον πρώτο προκριματικό γύρο σε Champions και Europa League.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 11-07-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, δύο ημεδαποί ηλικίας 38 και 53 ετών, γιατί λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η προγραμματισμένη συναυλία για την Παρασκευή 13 Ιουλίου στο Θέατρο Λευκών του Γ.Ζουγανέλη –Δ.Τσακνή –Γ.Γιάννας ακυρώνεται για τεχνικούς λόγους. Ζητάμε συγνώμη από τους φίλους των καλλιτεχνών για την αναστάτωση ,αλλά ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση της .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένα και μοναδικό γκολ, που μπήκε με κεφαλιά στο 51ο λεπτό του αγώνα Γαλλία - Βέλγιο δίνοντας τελικά στους Γάλλους το "εισιτήριο" για τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ 2018, ήταν ικανό να φέρει τρελούς "γαλλικούς" πανηγυρισμούς στην Πάρο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροπολογία κατέθεσαν 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την διεξαγωγή των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών στις 19 Μαίου του 2019 και όχι στις 13 Οκτωβρίου του 2019 όπως προβλέπει το σχέδιο νόμου ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ 1

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos