Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 - Psts.gr

Σε μεγάλη 24ώρη απεργία καλεί η Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου (ΣΒΕΟΔ) όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο των μεταφορών με δίκυκλο ή στις ταχυμεταφορές (ταχυδιανομείς/ντελιβεράδες – ταχυμεταφορείς/κούριερ – υπάλληλοι εξωτερικών εργασιών).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μακάρι να υπήρχε εύκολος τρόπος να τα ξεχωρίζουμε όλα αυτά, γιατί μοιάζουν πάρα πολύ αν και υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα, 5/10/2020, δηλώθηκαν 303 επιπλέον κρούσματα. Από τα 269 εγχώρια κρούσματα, τα 59 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ 10 συνδέονται με δράσεις τυχαίας δειγματοληψίας του ΕΟΔΥ στο κέντρο της Αθήνας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός στον Λευκό Οίκο για νέο κρούσμα κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

8 νέοι θάνατοι το τελευταίο 24ωρο  - Ξεπέρασαν τα 20.000 τα κρούσματα από την έναρξη της πανδημίας - 59 νέα κρούσματα συνδέονται με γνωστές συρροές 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mια από τις πλέον ανησυχητικές πτυχές των τρόπων μετάδοσης του κορωνοϊού, που νομίζαμε ότι γνωρίζαμε φαίνεται ότι δεν είναι και τόσο τρομακτική.


Μια νέα έρευνα αναφορικά με την πιθανότητα να κολλήσουμε τον φονικό κορωνοϊό από μολυσμένες επιφάνειες όπως τα πόμολα στις πόρτες, οι διακόπτες ηλεκτρικού ρεύματος και οι χειρολαβές στα μέσα μαζικής μεταφοράς, έρχεται να καθησυχάσει τις ανησυχίες του κοινού. «Το θέμα με τις μολυσμένες επιφάνειες ουσιαστικά έχει βγει απ’ το παιχνίδι», τόνισε η καθηγήτρια Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, Μόνικα Γκάντι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προκηρύσσουμε την διενέργεια δημόσιου ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια και εγκατάσταση βυθιζόμενων συστημάτων αποθήκευσης απορριμμάτων με κάδους συμβατούς με τα κοινά απορριμματοφόρα των Ο.Τ.Α» για τις ανάγκες της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου ενημερωθήκαμε με επίσημο Δελτίο Τύπου του Δήμου Κέας για την ύπαρξη επιβεβαιωμένου κρούσματος covid-19 στο νησί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 03-10-2020 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης, 46χρονος αλλοδαπός ο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos