Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020 - Psts.gr

Σαφές μήνυμα από τις ΗΠΑ - «Καλούμε την Άγκυρα να αποφύγει κινήσεις που θα αυξήσουν τις εντάσεις στην περιοχή» είπε εκπρόσωπος του αμερικανικού ΥΠΕΞ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε ποιοι είναι οι τυχεροί αριθμοί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση του Λιμενικού Σώματος για τον εντοπισμό του αγνοουμένου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πάρου, μεσημβρινές ώρες χθες, από το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας Πάρου, για τον εντοπισμό ανθρώπινου κρανίου σε παραλία πλησίον της περιοχής “ΜΙΚΡΗ ΣΑΝΤΑ ΜΑΡΙΑ” Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα, 30χρονος αλλοδαπός, από το λιμένα ν. Μυκόνου στο λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IΙ'' Ν.Ν. 57, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μεγαλύτερο μέρος των σεισμικών ερευνών που προγραμματίζει να κάνει η Άγκυρα με το «Ορούτς Ρέις» βρίσκεται

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεκαεπτά πολεμικά πλοία των Τούρκων έχουν “αποκλείσει” τη Ρόδο και το σύμπλεγμα της Μεγίστης, έχοντας παραβιάσει χωρικά ύδατα και κάθε έννοια αυτού που κάθε μέρα επικαλούμαστε τους τελευταίους μήνες: το Διεθνές Δίκαιο. Φρεγάτες,κορβέτες, πυραυλάκατοι και πετρελαιοφόρα συμμετέχουν στον “αποκλεισμό”.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιμένει ο κορονοϊός και η επίσημη ενημέρωση για την γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων στην χώρα μας τις τελευταίες 24 ώρες ανακοινώθηκε. Διαβάστε αναλυτικά πού εντοπίζονται οι νέες περιπτώσεις του φονικού ιού στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Τρίτη 36 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τη Navtex θα γίνουν σεισμικές έρευνες ΝΑ του Καστελορίζου, εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας - Σε επιφυλακή οι Ένοπλες Δυνάμεις από τον Έβρο έως τη Γαύδο - Σπεύδουν πλοία στην περιοχή - Υπερπτήσεις τουρκικών F-16 πάνω από τη Στρογγύλη και τη Μεγίστη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos