Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 - Psts.gr

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης μέσα από την ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα 32 κρούσματα είναι «εισαγόμενα»  - 33 οι διασωληνωμένοι - 103 κρούσματα στην Αττική -  54 στην Θεσσαλονίκη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον τρόπο με τον οποίο θα επιβάλλονται κυρώσεις στους μαθητές που θα πηγαίνουν χωρίς μάσκα στο σχολείο εξήγησε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια αποκαλυπτική αλήθεια επισήμανε ο καθηγητής Γενετικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Γενεύης κ. Μανώλης Δερμιτζάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ το απόγευμα της Τρίτης 25 Αυγούστου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 16:56

Πάρος: Προσφορά σχολικού υλικού

Το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας Πρόνοιας & Αλληλεγγύης Δήμου Πάρου ξεκινά μια νέα δράση στήριξης και κοινωνικής αλληλεγγύης, μέσω του Κοινωνικού Φροντιστηρίου. Για τη σχολική χρονιά 2020-21 θα διανέμει δωρεάν βασικό σχολικό υλικό σε παιδιά οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα και συγκεκριμένα δικαιούχων Κ.Ε.Α. ή προνοιακού επιδόματος που φοιτούν σε Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέρα με τη μέρα, ο Δήμος Αντιπάρου αλλάζει πρόσωπο και αποκτά μια φωτεινή όψη, την οποία οι δημότες έχουν ήδη αντιληφθεί στις περιοχές, όπου η εγκατάσταση των νέων φωτιστικών σωμάτων τύπου Led είναι πλέον γεγονός.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 15:51

Food Experience Πατάτα Νάξου 2020

Το Φεστιβάλ Πατάτας Νάξου είναι μία εκδήλωση που εδώ και 11 χρόνια είναι θεσμός στο πιο μεγάλο και εύφορο νησί των Κυκλάδων, με χιλιάδες επισκέπτες να απολαμβάνουν πεντανόστιμα παραδοσιακά εδέσματα με πρωταγωνίστρια την Ναξιώτικη πατάτα και να γλεντούν υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 25-08-2020 το απόγευμα συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 31χρονος ημεδαπός γιατί όπως διαπιστώθηκε είχε δεσμευμένο σε δέντρο ζώο συντροφιάς (σκύλο), παραβιάζοντας τους κανόνες  ευζωίας του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos