Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 - Psts.gr

Αντίστροφα μετράμε για το Πάσχα καθώς έχει απομείνει λιγότερο από ένας μήνας και οι πολίτες αναρωτιούνται αν θα μπορέσουν να το γιορτάσουν στα χωριά τους εν μέσω κορονοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελάτε για μια ακόμα βραδιά να διασκεδάσουμε νησιώτικα, να γλεντήσουμε μοναδικά στο ρυθμό του μπάλου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο δολοφόνος απαιτούσε να του δώσουν το παιδί παρά τα ασφαλιστικά μέτρα που του απαγόρευαν την επικοινωνία 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατί όλα τα μυστικά… βγαίνουν κάποτε στο φως και τότε οι εμπλεκόμενοι καλούνται να τα αντιμετωπίσουν… και ίσως να αναθεωρήσουν πολλά!

Στο 121o επεισόδιο, την Τρίτη 13 Απριλίου

Ο Νικηφόρος γίνεται έξαλλος με την απόφαση της Μυρσίνης, να πάει τον Σέργιο στην Ασημίνα και καταφεύγει στην αστυνομία για να διευθετήσει την υπόθεση. Απ’ την άλλη η Ασημίνα δε θέλει να επιστρέψει τον Σέργιο στο σπίτι των Σεβαστών και η κατάσταση δείχνει να οδηγείται εκτός ελέγχου.

Ο Άγγελος προσπαθεί να προχωρήσει τη ζωή του με μια νέα σχέση, ενώ στο σπίτι του Μιλτιάδη και της Βιολέτας έρχονται τα πάνω- κάτω, όταν το παρελθόν του Ευτύχη τους χτυπήσει την πόρτα. Στον Συνεταιρισμό, επικρατεί αναβρασμός ανάμεσα στον Δούκα και τους αγρότες και ένας καινούριος πόλεμος είναι προ των πυλών.

Ο Μελέτης συνεχίζει να ερευνά τον φόνο του Θέμελη και τα βήματά του θα τον οδηγήσουν σε μια περίεργη οργάνωση. Οι τρεις αδελφές καταρρακώνονται μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον μικρό Σέργιο.

Στο 122o επεισόδιο, την Τετάρτη 7 Απριλίου

Η θλίψη του Μιλτιάδη, μετά την εξέλιξη με τον Ευτύχη, θα βρει διέξοδο, ξεσπώντας πάνω στον Δούκα καθώς ανακαλύπτουν ότι τους έχει ξεγελάσει. Η Ασημίνα καταρρέει μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ενώ έχει κοπεί κάθε γέφυρα επικοινωνίας με τον Νικηφόρο.

Η Ελένη προσπαθεί να στηρίξει τις αδελφές της και να τις ενώσει αυτές τις δύσκολες ώρες. Θα τα καταφέρει; Απ’ την άλλη, ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με την οικογένειά του, ακόμα και με την Αγορίτσα, καθώς όλοι τον κατηγορούν για την κατάσταση του παιδιού. Ο Άγγελος προσπαθεί να ξεπεράσει τη Σοφούλα και βγαίνει ραντεβού με τη Σταυριανή. Η Σοφούλα πληγώνεται, αλλά αποδέχεται πως έχασε την ευκαιρία της.

Ο Μπάμπης διατηρεί τις ελπίδες του ζωντανές, τώρα που η Ασημίνα χωρίζει. Ο Γραμματικός προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τη σχέση του Μελέτη με τον Θέμελη και τον θάνατό του. Ο Μελέτης δέχεται τη βοήθεια του Μεγαρίτη για να βρει τον πραγματικό δολοφόνο του πατέρα του.

Στο 123o επεισόδιο, την Πέμπτη 8 Απριλίου

Ο πόλεμος μεταξύ του Δούκα και του Συνεταιρισμού αρχίζει να φουντώνει. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προσπαθούν να συνετίσουν τον πατέρα τους, ενώ στην άλλη πλευρά ο Μιλτιάδης καταφεύγει σε απειλές που θα κλονίσουν συθέμελα το σπίτι των Σεβαστών.

Ο Προκόπης καταρρακώνεται με τις αποκαλύψεις της Λέτας, ενώ μια απρόσμενη πληροφορία θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Παναγιώτη. Ο Μελέτης θα ανακαλύψει τη μεγάλη δύναμη του Αχιλλέα, ο οποίος είναι διατεθειμένος να τον βοηθήσει ν’ ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω απ’ τον φόνο του Θέμελη.

Η Πηνελόπη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη εξέλιξη, ενώ οι Σεβαστοί ενημερώνονται πως η Ασημίνα και η Δρόσω θα διεκδικήσουν, από κοινού, την επιμέλεια του Σέργιου. Ο Νικηφόρος χάνει τον έλεγχο και αποκαλύπτει τον λόγο του διαζυγίου σ’ ένα πρόσωπο που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα…

Καθημερινά λοιπόν, από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 10 το βράδυ, οι «Άγριες Μέλισσες» της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη δίνουν ραντεβού με τους τηλεθεατές στη συχνότητα του ΑΝΤ1 συνεχίζοντας δικαιολογημένα να κεντρίζουν μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού!

Κατηγορία LIFESTYLE

Φωτογραφίες -ντοκουμέντο από τους 11 πυλώνες, στους οποίους έχει αρχίσει να εγκαθίσταται το ηλεκτρονικό «δίχτυ» παρακολούθησης, με ραντάρ και κάμερες, στον Έβρο, έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

-Για την επιβεβλημένη, στις νέες οικονομικο-κοινωνικές συνθήκες της χώρας, επικείμενη αναδιάρθρωση των κατηγοριών του επαγγελματικού ποδοσφαίρου με αναπτυξιακά κριτήρια, αναφέρθηκε στη Βουλή ο Υφυπουργός Αθλητισμού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι οικογένειες των νεφροπαθών στην Πάρο αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα. Ορισμένες ταλαιπωρούνται μόνιμα σωματικά, ψυχολογικά και

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επιχειρησιακό το ζήτημα του εμβολιασμού του συνόλου του πληθυσμού στα μικρά νησιά, δε χωρίζεται η χώρα σε covid free προορισμούς και όχι, σύμφωνα με τον υπουργό Τουρισμού
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα… αδίστακτα χέρια χάκερ έπεσαν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα 533 εκατομμυρίων (!) χρηστών του Facebook, που έχουν διαρρεύσει εδώ και ώρες, με τις πληροφορίες να λένε πως είναι προσβάσιμα… δωρεάν σε όποιον θέλει να τα εκμεταλλευτεί.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Pfizer έχει παραδώσει πλάνο διμήνου με 1.550.000 δόσεις τον Μάιο και 1.700.000 δόσεις τον Ιούνιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos