Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 - Psts.gr

Σε κάθε περίπτωση, τα σενάρια για το Πάσχα είναι δυο, όπως αναφέρθηκε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού OPEN.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα πρώτα 40 λεωφορεία με leasing θα αρχίσουν από την Παρασκευή να βγαίνουν στους Αθηναϊκούς δρόμους για να ενισχύσουν 14 από τις πιο επιβαρυμένες γραμμές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ζωή των κατοίκων στο Διαφάνι αλλάζει από αυτά τα γεγονότα που θα ταράξουν τις ισορροπίες. Όλα τα μυστικά… βγαίνουν κάποτε στο φως και τότε οι εμπλεκόμενοι καλούνται να τα αντιμετωπίσουν… και ίσως να αναθεωρήσουν πολλά!

Κατηγορία LIFESTYLE

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι η… αγαπημένη της στις μιμήσεις και το απέδειξε για άλλη μία φορά.

Κατηγορία LIFESTYLE

Χωρίς εισφορά αλληλεγγύης και το 2022 είπε ο πρωθυπουργός στην εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα-

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατέληξε από κορωνοϊό ο διευθυντής του Ακτινολογικού Τμήματος του νοσοκομείου «Αγιος Παύλος», Κώστας Τσιτουρίδης.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, ο γιατρός δεν είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Φιλήμονας Ζαννετίδης ανακοίνωσε με δηλώσεις του την απόφαση της Περιφέρειας να αναλάβει την επισήμανση, την τεκμηρίωση της ηλικίας, τις ενέργειες προστασίας κι ανάδειξης των αιωνόβιων ελαιοδέντρων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, «Ελλάδα 2.0». τοποθετήθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φορτωμας, στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων, Κοινωνικών Υποθέσεων, Παραγωγής και Εμπορίου, της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και των Ευρωβουλευτών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπεγράφη σήμερα από τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, κ. Γ. Λεονταρίτη, η Σύμβαση τριετούς αντιπλημμυρικής προστασίας για το νησί της Μυκόνου (2021 - 2023) με την ανάδοχο εταιρεία «ΓΕΩΡΥΘΜΙΚΗ ΑΤΕ».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Νίκη Κεραμέως ανακοίνωσε ότι ανοίγουν στις 2 Απριλίου τα λύκεια σε όλη τη χώρα. Εκτός από τα προληπτικά μέτρα θα γίνονται δύο φορές την εβδομάδα self test για μαθητές και εκπαιδευτικούς. Τα self test θα γίνονται Δευτέρα και Πέμπτη και θα είναι υποχρεωτικά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos