Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021 - Psts.gr

Ο λαμπερός ήλιος του Αιγαίου που πέφτει κάθε δειλινό στη θάλασσα της Πάρου σαν πύρινη σφαίρα που βάφει με χρωματιστές ανταύγειες τον ορίζοντα, ήταν πολύ διαφορετικός το απόγευμα της Τετάρτης 4 Αυγούστου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η επόμενη ημέρα μια ασύλληπτης καταστροφής τόσο σε επίπεδο υποδομών και κατεστραμμένων περιουσιών όσο και για το περιβάλλον και την χλωρίδα και πανίδα της Αττικής, από ψηλά, όπως κατεγράφη από drone της UpStories σε συνεργασία με το meteo.gr.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ποσοστό θετικότητας, αποτελεί κρίσιμο δείκτη της πανδημίας σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες οι οποίοι ορίζουν ως όριο ασφαλείας σε μια περιοχή ποσοστό κάτω του 4%.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην περιοχή επιχειρεί το ρωσικό αεροσκάφος Beriev - Εντολή εκκένωσης στην Αρχαία Ολυμπία ενώ εκκενώνεται και το Λαντζόι 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό ότι αύριο Πέμπτη 5/8, από τις 07:30 το πρωί ξεκινούν οι πτήσεις 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά ο «χάρτης» της διασποράς των νέων κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 04 Αυγούστου 2021 (ώρα 15:00).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Ελευσίνα κατάφερε να προσγειωθεί το ρωσικό «υπερόπλο» της Πυροσβεστικής, Beriev Be-200, που συμμετείχε στην κατάσβεση των μεγάλων πυρκαγιών στην Βαρυμπόμπη και την Εύβοια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στην Εύβοια: Ανεξέλεγκτη μαίνεται από χθες Τρίτη (3/8/2021) η πυρκαγιά και στην περιοχή Μυρτιά στη Λίμνη Ευβοίας. Εκκενώθηκαν και οι οικισμοί Ροβιές και Παλαιοχώρι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γ. Χατζημάρκος: “Ευχαριστώ την α.ε. Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών κ. Goeffrey Pyatt για τη σταθερή προσήλωσή του στην εμπέδωση κλίματος εμπιστοσύνης και στον στόχο της ανάκαμψης της οικονομίας των νησιών μας”

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos